Siirry sisältöön
Hmm, mistä juteltaisiin?

Deitillä voit keskustella aiheista, jotka ovat molemmille mielenkiintoisia ja jotka auttavat teitä tutustumaan toisiinne. Tässä muutamia mukavia keskustelunaiheita!

Harrastukset ja intohimot: Kysy deittikumppanilta, mistä hän nauttii ja millaisia harrastuksia hänellä on. Tämä voi johtaa keskusteluun siitä, mikä häntä innostaa ja mitä hän haluaa tehdä vapaa-ajallaan.

Elämäntilanne ja tärkeät ihmiset: Keskustele siitä, missä elämäntilanteessa deittikumppanisi on tällä hetkellä. Tämä voi sisältää juttelua opiskelusta tai työstä, perheestä, ystävistän ja vaikka lemmikeistä!

Matkustelu: Keskustele matkustamisesta ja matkakokemuksista. Voit kysyä, mihin paikkoihin deittikumppanisi on matkustanut ja mikä on ollut hänen suosikkikohteensa.

Tulevaisuuden suunnitelmat: Keskustele siitä, millaisia tulevaisuuden suunnitelmia deittikumppanillasi on. Tämä voi sisältää opiskelu- ja työsuunnitelmia, asumissuunnitelmia ja muita haaveita.

Musiikki ja taide: Keskustele musiikista, elokuvista, kirjoista ja muusta taiteesta. Tämä auttaa sinua ymmärtämään deittikumppanisi makua ja tyyliä paremmin.

Tärkeintä on löytää aiheita, jotka tuntuvat luontevilta ja joista molemmat voivat nauttia. Muista myös kuunnella aktiivisesti deittikumppanisi vastauksia ja osoittaa kiinnostusta hänen ajatuksiaan kohtaan.

Oliko tästä sinulle apua?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Deittailukurssi

Nettideittailu voi alkaa, kun joku pitää kuvastasi, profiilistasi ja kirjoittelustasi. Kirjoittelu johtaa tapaamiseen tai sitten ei. Voit tavata...

Älä jätä parisuhdetta lasten jalkoihin

Kun perheeseen tulee lapsia, moni asia muuttuu ja aikaa läheisyyteen voi olla vaikea löytää. Läheisyys tarvitsee sopivat, rauhalliset olosuhteet,...

Mietitkö, millaista seksin kuuluu olla?

Ihmisen seksuaalisuus ja siten myös läheisyys parisuhteessa muuttuvat läpi elämän. Joskus muutoksiin sopeutumista vaikeuttavat kumppaneiden...