Siirry sisältöön
Hmm, mistä juteltaisiin?

Deitillä voit keskustella aiheista, jotka ovat molemmille mielenkiintoisia ja jotka auttavat teitä tutustumaan toisiinne. Tässä muutamia mukavia keskustelunaiheita!

Harrastukset ja intohimot: Kysy deittikumppanilta, mistä hän nauttii ja millaisia harrastuksia hänellä on. Tämä voi johtaa keskusteluun siitä, mikä häntä innostaa ja mitä hän haluaa tehdä vapaa-ajallaan.

Elämäntilanne ja tärkeät ihmiset: Keskustele siitä, missä elämäntilanteessa deittikumppanisi on tällä hetkellä. Tämä voi sisältää juttelua opiskelusta tai työstä, perheestä, ystävistän ja vaikka lemmikeistä!

Matkustelu: Keskustele matkustamisesta ja matkakokemuksista. Voit kysyä, mihin paikkoihin deittikumppanisi on matkustanut ja mikä on ollut hänen suosikkikohteensa.

Tulevaisuuden suunnitelmat: Keskustele siitä, millaisia tulevaisuuden suunnitelmia deittikumppanillasi on. Tämä voi sisältää opiskelu- ja työsuunnitelmia, asumissuunnitelmia ja muita haaveita.

Musiikki ja taide: Keskustele musiikista, elokuvista, kirjoista ja muusta taiteesta. Tämä auttaa sinua ymmärtämään deittikumppanisi makua ja tyyliä paremmin.

Tärkeintä on löytää aiheita, jotka tuntuvat luontevilta ja joista molemmat voivat nauttia. Muista myös kuunnella aktiivisesti deittikumppanisi vastauksia ja osoittaa kiinnostusta hänen ajatuksiaan kohtaan.

Oliko tästä sinulle apua?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Tukea parisuhteen hyvinvointiin -parisuhdekurssi

Tämä kurssi on suunnattu yksilöille ja pareille, jotka haluavat vahvistaa keskinäistä yhteyttään ja pyrkiä ymmärtämään sekä itseään...

Häpeä ja rakkaus parisuhteessa

Häpeä syntyy, kun yhteys katkeaa: kun ihminen lähestyy toista, mutta toinen kääntää pään pois. Kun tätä tapahtuu merkittävissä...

Pitkäaikainen puoliso – se läheisin, mutta välillä niin ärsyttävä tyyppi!

Tuntuuko pitkä parisuhteesi enemmän rasittavan sinua kuin antavan voimaa? Puolisosi ei tunnu mielenkiintoiselta tyypiltä vaan lähinnä...