Siirry sisältöön
Entä jos hän ei lähdekään kanssani deitille?

Nettideittailussa ei vielä ole kovin vakiintuneita käyttäytymissääntöjä. Kohtele toisia siten, kuin haluaisit toisten kohtelevan sinua.

Deittailukokemukset voivat vaikuttaa ihmiseen monin tavoin, mutta jokainen kokemus voi auttaa ihmistä oppimaan lisää itsestään ja siitä, millaista kumppania hän etsii. On tärkeää käsitellä hyvät ja huonot kokemukset rakentavasti ja käyttää niitä oppimisen ja kasvun mahdollisuutena. On OK tuntea surua ja pettymystä jos ihastuksesi ei lähdekään kanssasi treffeille, mutta älä ota torjuntaa henkilökohtaisesti. Se ei välttämättä johdu sinusta, vaan vaikkapa henkilön omista peloista ja epävarmuuksista.

Torjutuksi tuleminen ei tarkoita sitä, että sinä olet huono tai epäonnistunut. Muista omat vahvuutesi ja arvosi ja käytä niitä vahvistamaan itsetuntoasi.

Jokainen kohtaaminen on uusi mahdollisuus. Muista, että jatkuva yritys on tärkeää. Älä anna torjutuksi tulemisen estää sinua yrittämästä uudelleen. Jatka tutustumista uusiin ihmisiin ja ota riskejä. Mitä enemmän kohtaat uusia ihmisiä, sitä todennäköisempää on, että löydät seurustelukumppanin.

Vietä aikaa kavereiden ja perheesi kanssa, osallistu harrastuksiin ja tapahtumiin, ja pyri rakentamaan uusia ihmissuhteita. Kun huolehdit itsestäsi, se auttaa sinua tuntemaan olosi hyvinvoivaksi ja energiseksi.

 

Oliko tästä sinulle apua?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Deittailukurssi

Nettideittailu voi alkaa, kun joku pitää kuvastasi, profiilistasi ja kirjoittelustasi. Kirjoittelu johtaa tapaamiseen tai sitten ei. Voit tavata...

Älä jätä parisuhdetta lasten jalkoihin

Kun perheeseen tulee lapsia, moni asia muuttuu ja aikaa läheisyyteen voi olla vaikea löytää. Läheisyys tarvitsee sopivat, rauhalliset olosuhteet,...

Mietitkö, millaista seksin kuuluu olla?

Ihmisen seksuaalisuus ja siten myös läheisyys parisuhteessa muuttuvat läpi elämän. Joskus muutoksiin sopeutumista vaikeuttavat kumppaneiden...