Siirry sisältöön
Mitä tehtäisiin?

Kokeile näitä!

Retket luontoon: Retket luontoon ovat erinomainen tapa luoda yhteisiä elämyksiä ja samalla nauttia kauniista maisemista ja raikkaasta ilmasta. Voit kävellä metsässä, patikoida luonnonpuistossa tai vuoristossa, tai vaikkapa käydä uimassa järvessä tai meressä.

Museokäynnit: Museot tarjoavat usein mielenkiintoisia näyttelyitä ja mahdollisuuden oppia uutta. Useimmat museot ovat myös edullisia tai jopa ilmaisia. Voit käydä taidemuseossa, historiallisessa museossa tai vaikkapa tiedekeskussssa.

Elokuvailta kotona: Elokuvailta kotona voi olla hauska tapa viettää aikaa yhdessä. Voitte valita yhdessä elokuvan, tehdä kotitekoista popcornia ja nauttia elokuvasta yhdessä sohvalla.

Ruoanlaitto kahdestaan: Kokkaus on hauska tapa luoda yhteisiä elämyksiä ja samalla oppia uutta. Voitte valita yhdessä reseptin, käydä ostoksilla ja kokata yhdessä. Lopuksi voitte nauttia yhdessä valmistamistanne herkuista.

Urheilutapahtumat: Urheilutapahtumat ovat hauska tapa viettää aikaa yhdessä, ja monet tapahtumat ovat edullisia tai ilmaisia. Voitte käydä katsomassa paikallisen joukkueen peliä, tai osallistua itse johonkin urheilutapahtumaan.

Näitä ideoita voi soveltaa oman mieltymyksen mukaan, ja tärkeintä on että molemmat ovat kiinnostuneita aktiviteetista. Lisäksi voit etsiä paikallisia tapahtumia, festivaaleja tai muita ilmaisia tai edullisia aktiviteetteja omalla paikkakunnallasi.

Oliko tästä sinulle apua?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Deittailukurssi

Nettideittailu voi alkaa, kun joku pitää kuvastasi, profiilistasi ja kirjoittelustasi. Kirjoittelu johtaa tapaamiseen tai sitten ei. Voit tavata...

Älä jätä parisuhdetta lasten jalkoihin

Kun perheeseen tulee lapsia, moni asia muuttuu ja aikaa läheisyyteen voi olla vaikea löytää. Läheisyys tarvitsee sopivat, rauhalliset olosuhteet,...

Mietitkö, millaista seksin kuuluu olla?

Ihmisen seksuaalisuus ja siten myös läheisyys parisuhteessa muuttuvat läpi elämän. Joskus muutoksiin sopeutumista vaikeuttavat kumppaneiden...