Siirry sisältöön

Kurssit

Kurssit ovat tiettyyn aihealueeseen tai elämäntilanteeseen liittyviä oma-apukursseja, joissa on useita jaksoja. Kurssilla voi edetä omaan tahtiin. Jaksot voivat sisältää esimerkiksi luettavia tekstejä, katseltavia videoita, tehtäviä, testejä tai kyselyjä. Kaikki kurssit ovat järjestöjen tuottamia. Osa kursseista on kaikille avoimia ja osa on suunnattu tietylle kohderyhmälle. Tällaisen kurssin tiedoissa lukee ”Suojattu sisältö”. Tällöin kurssille joko haetaan osallistumisoikeutta täyttämällä hakemuslomake kurssin sivulla tai kurssin tuottaja valitsee osallistujat jollain muulla tavalla. Kurssille valittu henkilö saa kurssin järjestäjältä salasanan, jolla kurssin sisällöt saa näkyviin.

Lue täältä, kuinka henkilötietojasi käsitellään kursseillamme.

Mustan keskellä avautuu valokeila, jossa ihminen makaa lautalattialla kämmenet ylöspäin asetettuna silmille. Henkilöllä on vaalea iho.
Olenko koukussa runkkaamiseen? -nettikurssi auttaa sinua pohtimaan omaa suhdettasi itsetyydytykseen. Itsetyydyttäminen on tavallista eikä siinä itsessään ole mitään haitallista, mutta toisinaan itsetyydytyksestä saattaa muodostua pakonomaista tavalla, joka...
Tuottanut Väestöliitto
Vinkkejä etäverkostoitumiseen Väestöliiton Womento-mentorointiin osallistuville aktoreille sekä mentoreille, mentorointiparin työskentelyn tueksi.
Tuottanut Väestöliitto
Käytännön harjoituksia joita aktori ja mentori voivat yhdessä tehdä osana Väestöliiton Womento-mentorointia
Tuottanut Väestöliitto
Tervetuloa mukaan Womento-mentorointiin. Womento on Väestöliiton vuonna 2011 käynnistämä koulutettujen naisten työuramentorointi- toiminta.
Tuottanut Väestöliitto
Vinkkejä ja ohjeita etämentorointiin, Väestöliiton Womento-mentorointiohjelmaan osallistuville
Tuottanut Väestöliitto
Tällä verkkokurssilla voit saada tietoja ja taitoja astman omahoitoon. Perustiedot haltuun -kurssi antaa sinulle kattavat tiedot astmasta ja sen hoidosta. Olet sitten juuri saanut astmadiagnoosin tai jo kokenut konkari astman hoidossa, kurssin sisältö voi olla...
Tuottanut Filha ry
Kurssista saat tietoa, miten toimia haastavissa nuoren kanssa käydyissä chat-keskustelutilanteissa. Lisäksi saat työkaluja auttamistyössä jaksamiseen.
Tuottanut Pelastakaa Lapset ry
Koronasta kuntoon – toipumisen polku tarjoaa sinulle tietoa koronan pitkittyneistä oireista, niistä toipumisesta ja kuntoutumisesta sekä tukee sinua omalla toipumisen polullasi. Mikäli sinulla on hankalia oireita, oireesi vaikeutuvat tai et tiedä oireittesi...
Tuottanut Filha ry
Nettideittailu voi alkaa, kun joku pitää kuvastasi, profiilistasi ja kirjoittelustasi. Kirjoittelu johtaa tapaamiseen tai sitten ei. Voit tavata lukemattomia ihmisiä skrollamalla! Joskus suhteet loppuvat ennenkuin ehtivät kunnolla alkaakaan. Toisen ajatuksista on...
Tuottanut Väestöliitto
Polku heinikossa meren rannalla
Suojattu sisältö
Tämä on materiaalipankki Koronasta kuntoon -hankkeen (2022 - 2024) vapaaehtoistehtävissä toimiville. Hankkeen vapaaehtoistehtäviä ovat muun muassa liikkumisen vertaisohjaaja, palautumisen vertaisohjaaja ja verkkovertaisryhmän ohjaaja.
Tuottanut Filha ry
Lataa lisää