Siirry sisältöön

Artikkelit

Artikkelit ovat kirjoitettuja tekstisisältöjä, jotka järjestöjen asiantuntijat ovat tuottaneet. Artikkeleita voi seuloa kohderyhmän tai aihealueen mukaan.

Vanhemman sairastuminen syöpään voi olla rankka asia kohdata. Se herättää meissä monia kysymyksiä ja tunteita. Tälle sivustolle on kerätty pieni tietopaketti, josta on toivottavasti apua sinulle, jonka vanhempi on sairastunut syöpään. Se voi auttaa sinua...
Tuottanut Lounais-Suomen Syöpäyhdistys ry
Astman ABC tarjoaa tietoa ja tukea omahoitoon eri elämäntilanteissa oleville työikäisille mahdolliset vuodenaikasidonnaiset haasteet huomioiden.
Tuottanut Filha ry
Kuvassa nainen pitää kädessä puhelinta
Tiedätkö, millainen on LAT-suhde? Elätkö kenties itsekin sellaisessa? Vakituisesta suhteesta, jossa asutaan erillään, käytetään lyhennettä ”LAT”. Termi tulee englanninkielisistä sanoista ”living apart together”. Se on yhä yleisempi suhteen muoto...
Tuottanut Suomen evankelis-luterilainen kirkko
Synteettinen hartsi on uusi materiaalivaihtoehto kondomeihin.
Tuottanut Väestöliitto
Seksuaalisuus on oleellinen ja luonnollinen osa lapsen kehitystä. Lapsen seksuaali- ja turvataitokasvatusta kutsutaan kehotunnekasvatukseksi. Miten tukea 2-4 vuotiaan lapsen seksuaalista kehitystä eli ikätasoisesti ja lapsilähtöisesti?
Tuottanut Väestöliitto
Ehkäisyrengas

Mikä on ehkäisyrengas?

Ehkäisyrengas on yhdistelmäehkäisyvalmiste, joka sisältää kahta hormonia eli progestiinia ja estrogeenia. Ehkäisyrengasta voi raskauden ehkäisyn lisäksi käyttää hoitona runsaisiin kuukautisiin ja kuukautiskipuihin.
Tuottanut Väestöliitto
Kuvassa mieshenkilö puristaa otsaansa
Masennus on sairaus, joka ilmenee vuorovaikutuksessa. Siksi on tavallista, että kumppani voi huomata toisen sairastumisen ennen kuin sairastunut itse huolestuu. Oma huoli kumppanin mahdollisesta sairastumisesta on tärkeää ottaa puheeksi kunnioittavasti, mutta...
Tuottanut Suomen evankelis-luterilainen kirkko
Ehkäisykapseli

Mikä on ehkäisykapseli?

Ehkäisykapseli on pitkäaikainen, varma ja turvallinen raskaudenehkäisy. Ehkäisykapseli eli ehkäisyimplantti on ohut hieman tulitikkua pienempi muovinen taipuisa sauva tai kaksi sauvaa, jotka lääkäri asettaa ihon alle käsivarteen paikallispuudutuksessa....
Tuottanut Väestöliitto
Piirroskuva, jossa vauvan vauhut olohuoneessa ja käsi, jossa matkapuhelin
Tälle sivulle on koottu Väestöliiton Perhepulma-kysy asiantuntijalta -palstalle pari- ja perhesuhteisiin sekä muihin vanhemmalle tärkeisiin ihmissuhteisiin liittyviä kysymyksiä ja niihin asiantuntijamme antamia vastauksia.
Tuottanut Väestöliitto
Piirroskuva, jossa vauvan vauhut olohuoneessa ja käsi, jossa matkapuhelin
Tälle sivulle on koottu Väestöliiton Perhepulma-kysy asiantuntijalta -palstalle vanhemmuuteen sekä lasten kasvuun ja kehitykseen liittyviä kysymyksiä ja niihin asiantuntijamme antamia vastauksia.
Tuottanut Väestöliitto
Lataa lisää