Siirry sisältöön

Miesten kokema parisuhdeväkivalta

Julkaistu 15.03.2021 - Tuottanut Väkivaltaa Kokeneet Miehet -toiminta , Miessakit ry
Tämä verkkokurssi sisältää tietoa miesten kokemasta parisuhdeväkivallasta. Kurssissa kerrotaan myös, miten väkivaltaa kokeneet miehet voivat saada apua tilanteeseensa ja miten heitä voi tukea sen käsittelyssä.

Kurssi on suunnattu erityisesti miehille, jotka ovat kokeneet väkivaltaa parisuhteessaan. Kurssin sisältö soveltuu myös auttamistyön ammattilaisille, jotka kohtaavat työssään väkivaltaa kokeneita miehiä.

Jokaiseen jaksoon kuuluu väkivaltatyöntekijöiden haastatteluvideoita, pohdintatehtäviä ja syventävää materiaalia.

– – –

Väkivaltaa Kokeneet Miehet

Kurssi on tehty Miessakit ry:n Väkivaltaa Kokeneet Miehet -toiminnan pohjalta. Toiminta tarjoaa keskusteluapua ja ohjattua vertaisryhmätoimintaa kotona ja kadulla väkivaltaa kokeneille miehille. Toiminta tapahtuu Helsingissä, mutta puhelin- ja verkkoauttamisen kautta asiakkaaksi voi hakeutua myös muualta maasta.

Väkivaltaa Kokeneet Miehet -toiminnan yhteystiedot

Lisätietoa Miessakkien verkkosivuilta

Oliko tästä sinulle apua?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Erochat sateenkaari-ihmisille

Harkitsetko eroa? Oletko erotilanteen keskellä? Chatissa voit keskustella perheterapeutin kanssa eroon liittyvistä pohdinnoista.

Sinulle, jonka kumppani on ollut uskoton

Uskottomuus aiheuttaa usein kriisin parisuhteeseen. Silloin on tärkeää huolehtia omasta hyvinvoinnista ja jaksamisesta. Asian käsittely joko yksin...

Itsetuhoisen nuoren kohtaaminen chatissa

Kurssista saat tietoa itsetuhoisuudesta kärsivän nuoren kohtaamisesta chatissa. Pääset myös itse kokeilemaan osaamistasi itsetuhoisen nuoren...