Siirry sisältöön

Miesten kokema parisuhdeväkivalta

Julkaistu 15.03.2021 - Tuottanut Väkivaltaa Kokeneet Miehet -toiminta , Miessakit ry
Tämä verkkokurssi sisältää tietoa miesten kokemasta parisuhdeväkivallasta. Kurssissa kerrotaan myös, miten väkivaltaa kokeneet miehet voivat saada apua tilanteeseensa ja miten heitä voi tukea sen käsittelyssä.

Kurssi on suunnattu erityisesti miehille, jotka ovat kokeneet väkivaltaa parisuhteessaan. Kurssin sisältö soveltuu myös auttamistyön ammattilaisille, jotka kohtaavat työssään väkivaltaa kokeneita miehiä.

Jokaiseen jaksoon kuuluu väkivaltatyöntekijöiden haastatteluvideoita, pohdintatehtäviä ja syventävää materiaalia.

– – –

Väkivaltaa Kokeneet Miehet

Kurssi on tehty Miessakit ry:n Väkivaltaa Kokeneet Miehet -toiminnan pohjalta. Toiminta tarjoaa keskusteluapua ja ohjattua vertaisryhmätoimintaa kotona ja kadulla väkivaltaa kokeneille miehille. Toiminta tapahtuu Helsingissä, mutta puhelin- ja verkkoauttamisen kautta asiakkaaksi voi hakeutua myös muualta maasta.

Väkivaltaa Kokeneet Miehet -toiminnan yhteystiedot

Lisätietoa Miessakkien verkkosivuilta

Oliko tästä sinulle apua?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Maksutonta neuvontaa kahden kulttuurin pareille ja perheille

Familian pari- ja perheneuvonta on kahden kulttuurin pareille ja perheille tarkoitettua lyhytkestoista keskusteluapua ja vertaistukea huolta...

Kun selviytyjän syyllisyys ei hellitä

Sodan jaloista pelastunut voi huokaista päästessään turvaan maahan, jossa vallitsee rauha. Paosta on suoriuduttu, eikä räjähdysten ääniä...