Siirry sisältöön

Artikkelit

Artikkelit ovat kirjoitettuja tekstisisältöjä, jotka järjestöjen asiantuntijat ovat tuottaneet. Artikkeleita voi seuloa kohderyhmän tai aihealueen mukaan.
Sanalla intersukupuolisuus kuvataan laajaa joukkoa erilaisia kehon vaihteluita. Näissä kehon piirteet eivät ole selkeästi ja yksiselitteisen tyypilliset naiselle tai miehelle - tytölle tai pojalle.
Tuottanut Väestöliitto
Keho on monia ihania asioita. Se tarjoaa iloa ja itsetuntoa elämän eri vaiheessa. Myönteinen kehonkuva vahvistuu koko kehityksen ajan. Seksuaalisuuden portaat kertoo myös siitä. Keho saa olla ja näyttää miltä tahansa. Kehosta saa nauttia ja sitä saa suojata....
Tuottanut Väestöliitto

Murrosikäisten vanhemmille

Murrosikäisten vanhemmille suunnatun Urpot-toiminnan tietoaineistot, videot ja palvelut löytyvät Hyvä kysymys -sivustolta. Näiltä sivuilta löydät tietoa, tukea ja keskusteluja murrosiästä ja vanhemmuuden haasteista. 
Tuottanut Väestöliitto
Etsitko tietoa ja ohjeistusta korona-viruksesta eri kielillä? Tälle sivulle olemme kooneet hyödyllisiä linkkejä. Tutustu THL:n erikieliseen informaatioon ja ohjeisiin, seuraa Ylen erikielisiä uutisia ja hyödynnä muita materiaaleja.
Tuottanut Väestöliitto
Sosiaalinen kanssakäyminen muidenkin kuin oman perheen kanssa on kiistatta tärkeää lapsen kehitykselle ja kasvulle. Koronaviruksen torjumiseksi on kuitenkin tärkeää rajoittaa ennennäkemättömällä tavalla myös lasten sosiaalisia suhteita. Eristäytymiseen...
Tuottanut Väestöliitto
Nyt käsillä oleva poikkeustila haastaa meidät kaikki selviytymään ehkä elämämme suurimmasta ”pettymyksestä”, jolta emme myöskään pysty suojelemaan lapsiamme. Suru, kiukku ja turhautuminen liittyvät usein läheisesti pettymyksen tunteeseen.
Tuottanut Väestöliitto

Kuka pelkää Annelia?

Tuottanut Mielenterveyden Keskusliitto ry

Levitä toivoa -älä koronaa

Monen mielestä epätietoisuudessa ja keskeneräisyydessä -omanlaisessa välitilassa – eläminen on raskainta. Yhtäkkiä emme pystykään hallitsemaan elämäämme niin kuin vain hetki sitten pystyimme. Emme tiedä huomisen tai ensiviikon olosuhteita.
Tuottanut Väestöliitto
Hyväkysymys.fi - kun elämä askarruttaa.
Korona-virus on aiheuttanut hätätilan, mikä vaatii kaikilta aivan uudenlaista kykyä sopeutua. Onko tässä riski, että ihmiset sekoavat?
Tuottanut Väestöliitto
Hyväkysymys.fi tarjoaa tietoa ja tukea perheille.
Tähän on koottu joitakin vinkkejä ja esimerkkejä, joilla kotietätyö sujuu mahdollisimman hyvin koronan aikana.
Tuottanut Väestöliitto
Lataa lisää