Siirry sisältöön

Perhepulma - Apua ja tukea lapsiperheille

20.04.2020 klo 08:44 - Tuottanut Väestöliitto
Perhepulmia? Huolia parisuhteessa? Väestöliitto tarjoaa monenlaista tietoa, tukea, apua ja palveluja perheille, joissa on alle kouluikäisiä lapsia. Lapsiperheiden auttava parisuhdepuhelin on avoinna ti ja to klo 13-15 numerossa 040 6794770. Perhepulma-chat on avoinna ke ja to klo 9.30-11.30. Voit myös varata oman ajan chattiin asiantuntijan kanssa. Tutustu palveluihimme ja katso millaista tukea on saatavilla. HUOM! Palvelumme ovat kesätauolla 1.7. - 2.8. Palvelemme jälleen normaalisti 2.8. alkaen.

Löydät Hyvä kysymys -palvelusta paljon artikkeleita, videoita, kursseja, testejä ja podcasteja vanhemmuuden ja parisuhteen tueksi. Voit keskustella asiantuntijan kanssa Perhepulma-päivystyschatissa aamupäivisin, varata ajan ajanvarauschattiin, soittaa parisuhdepuhelimeen tai lisätä kysymyksesi Perhepulma -kysy asiantuntijalta -palstalle vastattavaksi. Palvelumme ovat maksuttomia.

Perhepulma-chat

Perhepulma-chatissa voit keskustella kahden kesken Väestöliiton asiantuntijan kanssa ilman ajanvarausta vanhemmuuuden, parisuhteen tai arjen asioista. Perhepulma-chat on avoinna keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9.30-11.30.

Pääset chattiin tästä: Perhepulma-chat

Ajanvarauschat

Jos sinulla on huolia, murheita tai mitä tahansa kysyttävää parisuhteista tai vanhemmuudesta, voit varata ajan chat-keskusteluun asiantuntijan kanssa.

Varaa aika: Ajanvarauschat

Parisuhdepuhelin

Huolia parisuhteessa? Väestöliiton parisuhdepuhelin alle kouluikäisten lasten vanhemmille palvelee numerossa 040 6794770 tiistaisin ja torstaisin klo 13-15. Puhelu maksaa tavallisen puhelun hinnan.

Lisätietoa puhelinpalvelusta: Parisuhdepuhelin

Minä ja me parisuhteessa -verkkokurssi pienten lasten vanhemmille

Olemme julkaisseet ilmaisen, erityisesti pienten lasten vanhemmille, tarkoitetun parisuhdekurssin. Kaksivaiheisen verkkokokonaisuuden voi tehdän yksin tai yhdessä kumppanin kanssa. Tartu arjen haasteisiin ja löydä keinoja parisuhteesi läheisyyden, vuorovaikutuksen ja hyvinvoinnin vahvistamiseen. Keskustelkaa tämän aineiston herättämistä ajatuksista yhdessä. Kesto n. 30min.

Kurssin pystyy suorittamaan myös ruudunlukijalla ja näppäinkomennoilla. Kurssille ei tarvitse kirjautua, eikä mitään tietoja tallenneta.

Siirry tästä kurssille.

Perhepulma – kysy asiantuntijalta -palsta

Voit lisätä oman kysymyksesi Väestöliiton asiantuntijalle vastattavaksi Perhepulma – kysy asiantuntijalta -kysymys vastaus -palstalle.

Jätä kysymyksesi tästä: Perhepulma -kysy asiantuntijalta -palsta

Uusimmat kysymykset:

Vanhemmuuteen ja isovanhemmuuteen liittyvät kysymykset

Parisuhteeseen ja seurusteluun liittyvät kysymykset

Vanhempien taukopaikka -ryhmächat

Uuvuttaako yllättävä tilanne? Pohdituttaako parisuhde ja vanhemmuus? Kaipaatko vanhempien välistä keskusteluseuraa? Tervetuloa keskustelemaan ryhmächattiin muiden vanhempien kanssa ja jakamaan ajatuksia sekä vinkkejä, miten pitää huolta omasta jaksamisesta ja selviytyä arjesta. Mukana myös Väestöliiton työntekijät. Löydät chatin täältä: Ryhmächatit

Ryhmächat on nyt tauolla.

Uusimmat Väestöliiton artikkelit perheille

Koronaan liittyvät artikkelit

Nettikurssit

Videot

Perhe eristyksissä

Löydät lisää Väestöliiton ja monien muiden järjestöjen vanhemmille suunnattuja palveluja ja materiaaleja, kuten artikkelit, verkkokurssit, videot ja testit Hyvä kysymys -palvelusta aihealueelta vanhemmuus.

Puuhaa perheille

Puuhaa perheille

Me Väestöliitossa haluamme tukea perheitä luomalla perheille yhteisiä puuhahetkiä erilaisten pelien ja askartelun myötä sekä helpottamaan arjen kulkua tuottamalla vanhemmille erilaisia materiaaleja. Kaikki tuottamamme materiaalit ja pelit ovat täysin maksuttomia ja kaikille saatavilla.

 

Seuraa meitä myös Facebookissa:

www.facebook.com/vanhempienvaestoliitto

Oliko tästä sinulle apua?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Perhepulma ajanvaraus-chat

Koetko haasteita vanhemmuudessa tai pikkulapsiarjessa? Älä jää yksin, vaan tule keskustelemaan Väestöliiton asiantuntijan kanssa.

Perhepulma ajanvaraus-chat

Koetko haasteita vanhemmuudessa tai pikkulapsiarjessa? Älä jää yksin, vaan tule keskustelemaan Väestöliiton asiantuntijan kanssa.

Perhepulma ajanvaraus-chat

Koetko haasteita vanhemmuudessa tai pikkulapsiarjessa? Älä jää yksin, vaan tule keskustelemaan Väestöliiton asiantuntijan kanssa.