Siirry sisältöön

Tukea pienten lasten vanhemmille

Julkaistu 20.04.2020 - 20.04.2020 klo 08:44 - Tuottanut Väestöliitto
Perhepulmia? Huolia parisuhteessa? Väestöliitto tarjoaa monenlaista tietoa, tukea ja palveluja pienten lasten vanhemmille.

Löydät Hyvä kysymys -palvelusta paljon artikkeleita, videoita, kursseja, testejä ja podcasteja vanhemmuuden ja parisuhteen tueksi. Voit keskustella asiantuntijan kanssa perhepulma-päivystyschatissa aamupäivisin, varata ajan ajanvarauschattiin, soittaa parisuhdepuhelimeen tai lisätä kysymyksesi Perhepulma -kysy asiantuntijalta -palstalle vastattavaksi. Palvelumme ovat maksuttomia.

Perhepulma-chat

Perhepulma-chatissa voit keskustella kahden kesken Väestöliiton asiantuntijan kanssa ilman ajanvarausta vanhemmuuuden, parisuhteen tai arjen asioista. Perhepulma-chat on avoinna arkisin klo 9.30-11.30. Tauolla heinäkuussa.

Pääset chattiin tästä: Perhepulma-chat

Ajanvarauschat

Jos sinulla on huolia, murheita tai mitä tahansa kysyttävää parisuhteista tai vanhemmuudesta, voit varata ajan chat-keskusteluun asiantuntijan kanssa. Aikoja myös heinäkuussa.

Varaa aika: Ajanvarauschat

Parisuhdepuhelin

Huolia parisuhteessa? Väestöliiton parisuhdepuhelin pienten lasten vanhemmille palvelee numerossa 040 6794770 tiistaisin ja torstaisin klo 13-15. Puhelu maksaa tavallisen puhelun hinnan. Tauolla heinäkuussa.

Lisätietoa puhelinpalvelusta: Parisuhdepuhelin

Perhepulma – kysy asiantuntijalta -palsta

Voit jättää kysymyksesi  Väestöliiton asiantuntijalle vastattavaksi Perhepulma – kysy asiantuntijalta -kysymys vastaus -palstalle myös heinäkuussa.

Jätä kysymyksesi tästä: Perhepulma -kysy asiantuntijalta -palsta

Uusimmat kysymykset:

Vanhempien taukopaikka -ryhmächat

Uuvuttaako yllättävä tilanne? Pohdituttaako parisuhde ja vanhemmuus? Kaipaatko vanhempien välistä keskusteluseuraa? Tervetuloa keskustelemaan ryhmächattiin muiden vanhempien kanssa ja jakamaan ajatuksia sekä vinkkejä, miten pitää huolta omasta jaksamisesta ja selviytyä arjesta. Mukana myös Väestöliiton työntekijät. Löydät chatin täältä: Ryhmächatit

Ryhmä chat on nyt tauolla.

Uusimmat Väestöliiton artikkelit perheille

Nettikurssit

Videot

Perhe eristyksissä

Löydät lisää Väestöliiton ja monien muiden järjestöjen vanhemmille suunnattuja palveluja ja materiaaleja, kuten artikkelit, verkkokurssit, videot ja testit Hyvä kysymys -palvelusta aihealueelta vanhemmuus.

Oliko tästä sinulle apua?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Voimat erityiseen elämään löytyvät yhdessä

Missä tahansa lapsiperheessä arki voi välillä olla aikamoista pyöritystä. Erityislapsiperheessä jokainen päivä on erityistä pyöritystä.

Yksin odottavien vertaischat

Odotatko lasta yllättäen yksin? Lapsen odotus ja syntymä on iso elämänmuutos, mahdollisesti vielä isompi jos kohtaat muutoksen ilman kumppanin...

Rekrytointi vanhempainvapaan aikana

Esimerkki elävästä elämästä: Uusi työpaikka vanhempainvapaan aikana onnistui.