Siirry sisältöön

Väestöliiton maksuttomat palvelut parisuhdekysymyksiin

22.01.2020 klo 10:24 - Kirjoittanut Vanhemmuuden asiantuntijat , Väestöliitto
Väestöliitto tarjoaa monenlaista tietoa, tukea ja palveluja liittyen parisuhteisiin. Löydät nämä maksuttomat palvelut Hyvä kysymys -sivustolta - tässä kooste ja linkit palveluihin.

Löydät Hyvä kysymys -palvelusta paljon tietoa ja tukea parisuhteisiin liittyen. Voit mm. keskustella asiantuntijan kanssa ajanvaraus- ja päivystyschateissa, soittaa parisuhdepuhelimeen tai tutustua verkkoparisuhdekursseihimme.

Ajanvarauschat

Jos sinulla on huolia, murheita tai mitä tahansa kysyttävää parisuhteista, voit varata ajan chat-keskusteluun asiantuntijan kanssa.

Varaa aika: Ajanvarauschat

Päivystävä psykoterapeutti vastaa nuorten aikuisten parisuhteen ongelmiin

Särkynyt sydän? Masentunut mieli? Saitko pakit? Nyt voit keskustella ihmissuhdekoukeroista nimettömänä päivystyschatissa kokeneen psykoterapeutin kanssa. Tarkoitettu n. 20-35 –vuotiaille.

Torstaisin klo 18-20.

Siirry tästä chat -sivulle.

Parisuhdepuhelin

Huolia parisuhteessa? Väestöliiton parisuhdepuhelin pienten lasten vanhemmille palvelee numerossa 040 6794770 tiistaisin ja torstaisin klo 13-15. Puhelu maksaa tavallisen puhelun hinnan.

Lisätietoa puhelinpalvelusta: Parisuhdepuhelin

Perhepulma – kysy asiantuntijalta

Voit myös jättää kysymyksesi  Väestöliiton asiantuntijalle vastattavaksi Perhepulma – kysy asiantuntijalta -kysymys vastaus -palstalle.

Jätä kysymyksesi tästä: Perhepulma -kysy asiantuntijalta -palsta

Perhepulma-chat

Perhepulma-chatissa voit keskustella kahden kesken Väestöliiton asiantuntijan kanssa ilman ajanvarausta vanhemmuuuden, parisuhteen tai arjen asioista. Perhepulma-chat on avoinna ke ja to klo 9.30-11.30.

Pääset chattiin tästä: Perhepulma-chat

Tunnekeskeinen parisuhdekurssi

Kurssi antaa välineitä parisuhteen läheisyyden parantamiseen ja ristiriitojen ratkaisuun. Kurssin osiot sisältävät videoita ja tehtäviä. Sisällön voi käydä läpi omaan tahtiin. Osallistuminen on maksutonta. Kurssin voit tehdä joko yhdessä kumppanisi kanssa tai yksin. Todella monet parit ovat hyötyneet tästä!

Siirry tunnekeskeiseen parisuhdekurssiin

Också på svenska: Emotionellt fokuserad parrelationskurs

Minä ja me parisuhteessa -verkkokurssi pienten lasten vanhemmille

Olemme julkaisseet ilmaisen, erityisesti pienten lasten vanhemmille, tarkoitetun parisuhdekurssin. Kaksivaiheisen verkkokokonaisuuden voi tehdän yksin tai yhdessä kumppanin kanssa. Tartu arjen haasteisiin ja löydä keinoja parisuhteesi läheisyyden, vuorovaikutuksen ja hyvinvoinnin vahvistamiseen. Keskustelkaa tämän aineiston herättämistä ajatuksista yhdessä. Kesto n. 30min.

Kurssin pystyy suorittamaan myös ruudunlukijalla ja näppäinkomennoilla. Kurssille ei tarvitse kirjautua, eikä mitään tietoja tallenneta.

Siirry kurssille

Nuorten parisuhdekurssi

Nettikurssilla voit hakea apua seurustelusuhteen ongelmiin. Parhaan tuloksen saat tekemällä kurssin kumppanisi kanssa. Kurssiin on myös mahdollista tutustua yksin, jos haluat saada lisää ymmärrystä ihmissuhteisiisi. Kurssi on tarkoitettu erityissilleesti 18-25 -vuotiaille nuorille pareille.

Siirry nuorten nettiparisuhdekursille

Löydät lisää Väestöliiton ja monien muiden järjestöjen vanhemmille suunnattuja palveluja ja materiaaleja, kuten artikkelit, verkkokurssit, videot ja testit Hyvä kysymys -palvelusta aihealueelta parit.

Oliko tästä sinulle apua?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

RYHMÄCHAT: Seksuaalisuus voimavarana parisuhteessa

Tervetuloa mukaan keskustelemaan ja jakamaan kokemuksia positiivisen kautta siitä, miten seksuaalisuus on näyttäytynyt parisuhteessa voimavarana...

RYHMÄCHAT: Erillisyys ja itsenäisyys parisuhteessa

Mikä on sopivasti läheisyyttä, entä riittävästi erillisyyttä? Miten tasapainoilla suhteessa yhteyden ja erillisyyden kanssa? Tule mukaan...

Kipu parisuhteessa - Parisuhdekeskus Kataja

Kipu voi aiheuttaa lisähaasteita myös parisuhteeseen. Siitä voi tulla ikään kuin suhteen kolmas pyörä, eikä sen ymmärtäminen ole aina...