Siirry sisältöön

Artikkelit

Artikkelit ovat kirjoitettuja tekstisisältöjä, jotka järjestöjen asiantuntijat ovat tuottaneet. Artikkeleita voi seuloa kohderyhmän tai aihealueen mukaan.
Raskaudenkeskeytys saattaa herättää monenlaista pohdintaa ja tunteita. Niistä voi jutella ja asioita kannattaa selvitellä viimeistään sairaalan henkilökunnan kanssa. Tukea voi tarvita myös myöhemmässä vaiheessa.
Tuottanut Väestöliitto
Olen kahden viikon päästä 18 vuotta täyttävä nuori. Minulla on kaksi äitiä ja kaksi isää. Minulla on myös pikkuveli. Asumme paritalossa, toisessa asunnossa asuvat äidit, toisessa isät.
Tuottanut Sateenkaariperheet ry
Kuukautiskiertoon ja kuukautisiin voi liittyä monenlaisia oireita, kuten kipuja, pahoinvointia ja turvotusta. Kaikki kuukautisiin liittyvät oireet ja muut gynekologiset oireet eivät kuitenkaan ole tyypillisiä ja niihin on hyvä kiinnittää huomiota.
Tuottanut Gynekologinen potilasjärjestö Korento ry
Muutoksia kuukautiskierrossa? Epätyypillisiä oireita? Uusia oireita? Kuukautiskierron ja siihen liittyvien oireiden seuraamisesta on monia hyötyjä.
Tuottanut Gynekologinen potilasjärjestö Korento ry

Mitä gynekologilla tapahtuu?

Mitä kuuluu gynekologiseen tutkimukseen? Mitä gynekologi tekee? Gynekologikäynti voi jännittää kaikkia. Erityisen jännittävä tilanne voi kuitenkin olla nuorille sekä niille, jotka hakevat apua epätyypillisiin gynekologisiin oireisiin.
Tuottanut Gynekologinen potilasjärjestö Korento ry
Lohkotussa appelsiinissa on runsaasti C-vitamiinia
C-vitamiinia tarvitaan monissa kehon toiminnoissa. Monipuolisesta ja värikkäästä ruuasta saa riittävästi C-vitamiinia. Muista siis vihannekset, hedelmät ja marjat kaikilla aterioilla!
Tuottanut Gerontologinen ravitsemus Gery ry
Olen kolmen vanhemman yhdessä tuumin alkuunsaattama eli kolmiapilaperheen lapsi. Vanhempani ovat toimineet koko elämäni ajan kumppanuusvanhempina eli jakaneet vanhemmuuden kolmistaan, vanhemmuuskumppaneina.
Tuottanut Sateenkaariperheet ry
Sain alkuni vanhempieni hartaasta toiveesta ja hyvin suunniteltuna lahjasiittiöiden ja hedelmöityshoitolääkärin avustuksella.
Tuottanut Sateenkaariperheet ry
Olen pienestä leikki-ikäisestä elänyt sateenkaarevassa uusperheessä. Äitini on myöhäisherännyt eli heterosuhteessa lapsia saanut sateenkaari-ihmisen.
Tuottanut Sateenkaariperheet ry
Kahden äidin ydinperheessä elävän nuoren viesti kaikille vanhemmille
Tuottanut Sateenkaariperheet ry
Lataa lisää