Gå till innehållet

Dataskyddsbeskrivning | Föreläsningar

För föreläsningar lagras föreläsningsmaterialet och medan föreläsningen pågår också chatten, om en sådan ordnas i anslutning till föreläsningen. Chattarnas loggdata raderas ur webbtjänstens databas en gång i dygnet. Om du vill värna om din personliga integritet ska du välja en pseudonym som inte avslöjar vem du är och undvika att ge sådan information som kan avslöja din identitet.

Om din anmälan till föreläsningen har samlats in med vår formulärfunktion i Hyvä kysymys-webbtjänsten kan anmälan också lagras i tjänsten. Detta får du mer information om av föreläsningens arrangör.

Youtube används för att visa föreläsningarna. Vi använder oss inte av YouTubes incognitoläge, vilket betyder att du måste godkänna reklamkakor för att kunna se videorna. När du har godkänt reklamkakor installerar YouTube en kaka på din enhet. Den gör att YouTube för sina egna syften kan utnyttja data om hur du söker och tittar på videor. Om du till exempel är inloggad på YouTube får YouTube information om att du har besökt vår sajt och om vilka videor som finns inbäddade där. Dessa data kan YouTube använda för att uppdatera din profil. Vi får inte tillgång till några uppgifter om besökarna från YouTube. YouTube är en av tjänst som ägs av Google, vilket betyder att dataskyddet regleras i Googles egen dataskyddsbeskrivning. Mer information om dataskydd i samband med YouTube finns på svenska på adressen: https://support.google.com/youtube/answer/2801895?hl=sv (länken öppnas i nytt webbläsarfönster)

Du kan anpassa ditt samtycke till kakor på sidan för administration av kakor
Läs mer om vår praxis i fråga om kakor och om hur data som vår tjänst samlar in sänds vidare.
Läs mer om hur vi i behandlar dina personuppgifter i chattar
Läs mer om personuppgiftsbehandlingen i vår formulärfunktion
Gå till ingångssidan för vår dataskyddsbeskrivning