Siirry sisältöön

Astman omahoidon ABC - verkkokurssi

Julkaistu 05.09.2023 - Tuottanut Filha ry
Tällä verkkokurssilla voit saada tietoja ja taitoja astman omahoitoon. Perustiedot haltuun -kurssi antaa sinulle kattavat tiedot astmasta ja sen hoidosta. Olet sitten juuri saanut astmadiagnoosin tai jo kokenut konkari astman hoidossa, kurssin sisältö voi olla sinulle hyödyksi. Miten varaudut -kurssisarja antaa sinulle tietoa vuodenaikasidonnaisista haasteista, joita astmaa sairastava voi kohdata. Kurssi on maksuton ja kaikille avoin. Asiasisällöt ovat kuitenkin kohdennettu työikäisille astmaa sairastaville, joilla on todettu lievä tai keskivaikea astma.

Tämä verkkokurssi on toteutettu Astman omahoidon ABC -hankkeen toimesta. Hankkeen päätoteuttajat ovat Filha ry ja Hengitysliitto. Astman omahoidon ABC on STEA:n rahoittama kolmivuotinen hanke. Täältä pääset tutustumaan hankkeen palveluihin.

Kysy asiantuntijalta -chat

Kysy asiantuntijalta -chat palvelee sinua omahoitoon liittyvissä kysymyksissä. Kolmesti viikossa oleva chat on maksuton ja toimii jonotusperiaatteella. Kysymyksiisi vastaa astman omahoidon asiantuntija.

Vastaa ja voita!

Kun olet käynyt yhden tai useamman verkkokurssin jakson läpi, vastaa nopeaan (2 min) palautekyselyymme ja osallistu arvontaan!

Tästä palautekyselyyn.

Oliko tästä sinulle apua?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Asiantuntijan tietoisku / Astman ABC

Tallenne Astman omahoidon ABC -hankkeen tietoiskusta. Luennoimassa terveyspsykologian erikoispsykologi Anu Kangasniemi.

Itsetuntokoulu nuorille aikuisille

Itsetunto on tärkeä osa mielenterveyttä, mutta ihmissuhteiden ristiriidat heikentävät itsetuntoa (THL 2024). Tämä itsetuntokoulu vahvistaa...