Gå till innehållet

Pojkarnas telefon

Telefontider

tisdagar 15:30-18:00

torsdagar 13:00-15:30

Pojkarnas telefon är en telefon- och nätbaserad samtalstjänst för pojkar och unga män som erbjuds av Befolkningsförbundet. Du kan ringa anonymt och gratis.

 

Hos Pojkarnas telefon svarar alltid en vuxen man som är väl insatt i frågor som berör pojkar och unga män. Vi erbjuder någon som lyssnar på dig och som du kan prata med samt nyttig information i alla slags problem och situationer.

Pojkarnas telefon har också en chat som betjänar på svenska på onsdagar, 15:30-18:00. Chatten hittar du på adressen www.poikienpuhelin.fi.

 


Du hittar oss även på  YouTube! Våra YouTube-klipp är på finska men du kan välja svenska undertexter. På videoklippen svarar vi på frågor som ställts via vår samtalsjour och chat. Vi finns också på Instagram @poikienpuhelin.


Pojkarnas telefon på finska

För närvarande kan vi bara erbjuda svenskspråkig service på de ovannämnda tiderna. Om du vill tala med oss på finska kan du ringa på samma nummer måndagar – fredagar klockan 13:00-18:00 eller chatta måndagar – torsdagar klockan 13:00-18:00 och fredagar 13:00-15:00.

Du kan också följa med våra spelstreamar på vår Twitch-kanal på onsdagar klockan 15:00-18:00.

 

Producerat av Befolkningsförbundet

Var det här till hjälp för dig?

Du kanske också är intresserad av dessa

Pojkarnas telefons chatt

Chatta på svenska onsdagar 15.30-18 på adressen www.poikienpuhelin.fi.

Vad beror det på att somliga mobbar andra?

Var och en förstår mobbning på sitt eget sätt, det finns inte bara ett eller ens två sätt att trakassera andra. Även om den som retas tänker...

Mer information om Pojkarnas telefon

Pojkarnas telefon är en telefon- och webbtjänst, avsedd för alla pojkar och unga män under 20 år. Våra tjänster är kostnadsfria och anonyma....