Siirry sisältöön

Poikien Puhelin

Soittoajat

ma - pe, klo 13:00-18:00

Väestöliiton Poikien Puhelin on auttava puhelin- ja verkkopalvelu pojille ja nuorille miehille. Soittaa voi nimettömänä ja ilmaiseksi.

Poikien Puhelimeen vastaa aikuinen, poikien maailmaan perehtynyt ja koulutettu mieshenkilö. Tarjoamme kuuntelevaa korvaa, juttukaveria sekä hyödyllistä tietoa kaikissa elämään liittyvissä pulmissa ja tilanteissa.

Poikien Puhelimella on myös chat, joka päivystää ma-to klo 13-18 ja pe klo 13-15 osoitteessa www.poikienpuhelin.fi.

Kesän aukioloajat:

  • Palvelu on kesätauolla 12.7.-1.8.
  • Elokuun ensimmäisellä viikolla 2.-6.8. puhelin ja chat palvelee klo 13-16.

Poikien Puhelin YouTubessa

Poikast on vuorovaikutteinen podcast, joka striimataan livenä Poikien Puhelimen YouTubessa jokaisen kuukauden viimeisenä keskiviikkona klo 17 . Lähetyksissä nähdään asiantuntijavieraita, joiden kanssa keskustelua erilaisista aiheista käyvät Poikien Puhelimen asiantuntija sekä nuorten ääntä edustava juontajavahvistus Eevert.

Suora KellariLIVE striimataan torstaisin klo 15  Poikien Puhelimen YouTube-kanavalla. Voit osallistua lähetykseen kommentoimalla ja esittämällä mieltä askarruttavia kysymyksiä PP:n asiantuntijoille. Kevään viimeinen KellariLive 1.7. Paluu kesätauolta 12.8.

Löydät meidät myös Instagramista @poikienpuhelin

Tuottanut Väestöliitto

Oliko tästä sinulle apua?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

POIKAST | eSports - kilpapelaamisella miljonääriksi?

Onko videopelaamisesta mitään hyötyä vai onko se pelkkää ajanhukkaa? Voiko pelata liikaa? Mitä peliammattilaiselta vaaditaan? Näihin ja moneen...

YVPL ry:n Nuorten do it -toiminnan ohjaajien koulutus

Yhden Vanhemman Perheiden Liiton Nuorten do it -toiminnan ohjaajien koulutus tarjoaa perustiedot YVPL:n ja VeNyvä-hankkeen nuorten do it -ohjaajana...

Poikast - Poikien Puhelimen podcast

Poikast on Poikien Puhelimen vuorovaikutteinen podcast, jossa puhutaan nuorten maailmaan liittyvistä ilmiöistä.