Siirry sisältöön

Poikien Puhelin

Soittoajat

ma - pe, klo 13:00-18:00

Väestöliiton Poikien Puhelin on auttava puhelin- ja verkkopalvelu pojille ja nuorille miehille. Soittaa voi nimettömänä ja ilmaiseksi.

Poikien Puhelimeen vastaa aina aikuinen, poikien maailmaan perehtynyt ja koulutettu mieshenkilö. Palvelussa tarjoamme kuuntelevaa korvaa, juttukaveria sekä hyödyllistä tietoa kaikissa elämään liittyvissä pulmissa ja tilanteissa. Täällä voit keskustella myös koronavirukseen liittyvistä ajatuksista ja huolista.

Poikien Puhelimella on myös chat, joka päivystää ma-to klo 13-18 ja pe klo 13-15 osoitteessa www.poikienpuhelin.fi.

YouTube-kanavallamme julkaistaan uusi animaatio joka keskiviikko. Videoissa vastaamme palvelussamme esiin nousseisiin kysymyksiin.

Suora striimi keskiviikkoisin klo 15-18 Poikien Puhelimen Twitch-kanavalla.

Poikkeuksellisesta koronavirustilanteesta johtuen laajennamme palvelumme kohderyhmää kaikkiin alle 30-vuotiaisiin poikiin ja nuoriin miehiin. Haluamme muuttuneessa tilanteessa tarjota keskusteluapua mahdollisimman monelle sitä tarvitsevalle. Muutos on voimassa tilapäisesti palvelujen kesätauon alkamiseen 13.7.2020 asti, ellei toisin ilmoiteta.

Asiasanat: korona, koronavirus, korona-virus, corona, covid-19, covid19

Oliko tästä sinulle apua?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Miten rahat saa riittämään?

Pitäs hankkii sitä, tätä ja tuota. Mut miten saan mun rahat riittään?!

Paska fiilis, voiko siihen vaikuttaa?

Toisinaan tuntuu siltä, että seinät kaatuu päälle ja kaikki paska osuu samaan tuulettimeen. Miks musta tuntuu aina tälle ja kaikilla muilla...

Verot, miksi niitä pitää maksaa?

Yhteiskunta tarvitsee rahaa, jotta se voi ylläpitää toimintojaan. Moni yhteiskunnan tarjoama palvelu tai toiminto vie rahaa yhteiskunnan kirstusta...