Siirry sisältöön

Poikien Puhelin

Soittoajat

ma - pe, klo 13:00-18:00

Väestöliiton Poikien Puhelin on auttava puhelin- ja verkkopalvelu pojille ja nuorille miehille. Soittaa voi nimettömänä ja ilmaiseksi.

Poikien Puhelimeen vastaa aikuinen, poikien maailmaan perehtynyt ja koulutettu mieshenkilö. Tarjoamme kuuntelevaa korvaa, juttukaveria sekä hyödyllistä tietoa kaikissa elämään liittyvissä pulmissa ja tilanteissa.

Poikien Puhelimella on myös chat, joka päivystää ma-to klo 13-18 ja pe klo 13-15 osoitteessa www.poikienpuhelin.fi.

HUOM! Perjantaina 22.3. päivystyspalvelut ovat suljettu.


Tule Massimaisteri-verkkokurssille ja voita 1000 €! 

Poikien Puhelin on julkaissut Massimaisteri-verkkokurssin, jossa käsitellään talousaiheita hauskojen videoiden ja tehtävien avulla. Massimaisteri on kaikille 13-18-vuotiaille suunnattu, noin 40 minuutin pituinen verkkokurssi. Kurssilla opit muun muassa säästämisestä, kestävästä kulutuksesta, mainonnalla vaikuttamisesta ja lainanotosta.  

Kurssin julkaisun kunniaksi Poikien Puhelin arpoo Massimaisteri-verkkokurssin onnistuneesti suorittaneiden nuorten kesken 1000 euron rahapalkinnon. Klikkaa mukaan kurssille ja tienaa tonni!

Lue lisää ja tule mukaan klikkaamalla tästä 


Poikien Puhelin YouTubessa

Poikast on vuorovaikutteinen podcast, joka striimataan livenä Poikien Puhelimen YouTubessa jokaisen kuukauden viimeisenä keskiviikkona klo 17 . Lähetyksissä nähdään asiantuntijavieraita, joiden kanssa keskustelua erilaisista aiheista käyvät Poikien Puhelimen asiantuntija sekä nuorten ääntä edustava juontajavahvistus Eevert.

Suora KellariLIVE striimataan torstaisin klo 15  Poikien Puhelimen YouTube-kanavalla. Voit osallistua lähetykseen kommentoimalla ja esittämällä mieltä askarruttavia kysymyksiä PP:n asiantuntijoille.

Löydät meidät myös Instagramista @poikienpuhelin

Tuottanut Väestöliitto

Oliko tästä sinulle apua?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Poikien Puhelimen Massimaisteri-verkkokurssi

Tule mukaan Poikien Puhelimen Massimaisteri-verkkokurssille ja voita 1000 €! Massimaisteri on tarkoitettu kaikille 13-18-vuotiaille nuorille....

POIKAST I Aleksi Rantamaa, puhutaanko hetki somesta?

Mikä meitä vetää someen ja kuinka siitä voi tulla ammatti? Poikastissa keskustellaan somen moniulotteisista ilmiöistä toimittaja-juontaja...

Viiltelevän nuoren kohtaaminen chatissa

Tästä tehtävästä saat tehtävästä saat konkreettisia työkaluja siihen, miten kohdata ja tukea nuorta, joka oireilee viiltelemällä.