Siirry sisältöön

Voiko elmukelmuun käärityn nakin työntää peppuun?

ID 286809

Voinko työntää nakin peppuun? Jos siihen laittaa elmukelmua ympärille?

Asiantuntija vastaa

10.11.2022 klo 13:31 , Väestöliitto

Kiitos yhteydenotosta nettineuvontaan!

Pohdit viestissäsi nakin työntämistä peppuun elmukelmussa. Vastaus tähän kysymykseen on yksinkertainen: peräaukkoon ei tule työntää ruokaa tai mitään muutakaan, mitä ei ole tehty peräaukon hyväilemistä varten.

Peräaukon hyväilyssä voi käyttää peräaukon hyväilyyn tarkoitettuja seksivälineitä, joihin on rakennettu stoppari eli kanta, joka jää peräaukon ulkopuolelle ja estää välineen luiskahtamisen peräaukkoon. Peräaukko on anatomialtaan sellainen, että lihaksisto voi “imaista” esineen sisäänsä. Näin myös kakka pysyy peräaukossa eikä tule omia aikojaan ulos. Peräaukkoa voi myös hyväillä puhtain sormin, joista kynnet on leikattu. Kannattaa välttää bakteerien viemistä peräaukkoon tulehdusriskin takia. Löydät lisää tietoa anaaliseksistä täältä.

Kaikenlaisessa peräaukon hyväilyssä tulee aina käyttää liukuvoidetta, sillä peräsuolesta ei erity liukastetta, joka vähentäisi kitkaa ja suojaisi herkkiä limakalvoja rikkoutumiselta. Löydät lisää tietoa liukuvoiteista täältä.

Toivottavasti vastauksesta on apua pohdinnoissasi!

 

Aihealueet:  Seksuaalisuus

Oliko tästä sinulle apua?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Mitä häpeälle voi tehdä?

Häpeä on tavallinen ja tarpeellinen tunne, jonka kokeminen voi auttaa ihmistä sopeutumaan paremmin yhteisön jäseneksi ja toimimaan viisaasti...

Seksuaalineuvontachat

Sexpo tarjoaa maksutonta neuvontaa seksuaalisuuden, seksin, sukupuolisuuden ja ihmissuhteiden kysymyksissä.

Mitä tehdä, jos raskaudenpelko on suhteettoman suuri?

On tavallista, että raskauden mahdollisuus herättää jonkinasteista huolta ja pelkoa. Jos huoli on voimakasta ja pitkäkestoista sekä rajoittaa...