Siirry sisältöön

Voiko elmukelmuun käärityn nakin työntää peppuun?

ID 286809

Voinko työntää nakin peppuun? Jos siihen laittaa elmukelmua ympärille?

Asiantuntija vastaa

10.11.2022 klo 13:31 , Väestöliitto

Kiitos yhteydenotosta nettineuvontaan!

Pohdit viestissäsi nakin työntämistä peppuun elmukelmussa. Vastaus tähän kysymykseen on yksinkertainen: peräaukkoon ei tule työntää ruokaa tai mitään muutakaan, mitä ei ole tehty peräaukon hyväilemistä varten.

Peräaukon hyväilyssä voi käyttää peräaukon hyväilyyn tarkoitettuja seksivälineitä, joihin on rakennettu stoppari eli kanta, joka jää peräaukon ulkopuolelle ja estää välineen luiskahtamisen peräaukkoon. Peräaukko on anatomialtaan sellainen, että lihaksisto voi “imaista” esineen sisäänsä. Näin myös kakka pysyy peräaukossa eikä tule omia aikojaan ulos. Peräaukkoa voi myös hyväillä puhtain sormin, joista kynnet on leikattu. Kannattaa välttää bakteerien viemistä peräaukkoon tulehdusriskin takia. Löydät lisää tietoa anaaliseksistä täältä.

Kaikenlaisessa peräaukon hyväilyssä tulee aina käyttää liukuvoidetta, sillä peräsuolesta ei erity liukastetta, joka vähentäisi kitkaa ja suojaisi herkkiä limakalvoja rikkoutumiselta. Löydät lisää tietoa liukuvoiteista täältä.

Toivottavasti vastauksesta on apua pohdinnoissasi!

 

Aihealueet:  Seksuaalisuus

Oliko tästä sinulle apua?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Testaa tietosi orgasmista!

Tämän testin avulla pääset pohtimaan orgasmia! Testi koostuu 11:stä kysymyksestä, joihin on on esitetty kolme tai kaksi vastausvaihtoehtoa....

Kondom kevttimraavâ

Kondominkäyttöohje inarinsaameksi.

Kondoma geavahanrávvagat

Kondomin käyttöohje pohjoissaameksi.