Siirry sisältöön

Erokriisiapua miehille

Julkaistu 06.04.2021 - Tuottanut Erosta Elossa -toiminta , Miessakit ry
Erokriisiapua miehille -kurssin aineisto on tarkoitettu miehille, tueksi ja opastukseksi ero-ongelmien käsittelyssä ja niistä selviämisessä. Kurssi sisältää itseapuaineistoa kohdatessasi erouhan, varsinaiseen eroprosessiin sekä eron jälkeiseen aikaan.

Aineistossa on linkkejä asiaa käsitteleviin artikkeleihin, tutkimuksiin ja blogikirjoituksiin. Tietopohjaisten sisältöjen lisäksi osioiden lopusta löydät linkit Miessakit ry:n Erosta Elossa -verkkotukeen ja Tukinet.net -palveluun, jossa voit keskustella anonyymisti miesten erokriisiin liittyvistä kysymyksistä ja halutessasi voit solmia Miessakit ry:n erotyöntekijän kanssa kahdenkeskisen tukisuhteen tai osallistua vertaismiesten ylläpitämään ryhmächat -keskusteluun. Tukinetissä keskustellaan aina anonyymisti, mutta osallistuminen edellyttää nimimerkillä rekisteröitymistä.

Erosta Elossa

Aineisto on tehty Miessakit ry:n Erosta Elossa -toiminnan pohjalta. Erosta Elossa on valtakunnallinen palvelu, joka tukee ja opastaa miehiä ero-ongelmien käsittelyssä ja niistä selviämisessä. Erosta Elossa tarjoaa henkilökohtaista keskustelutukea ja neuvontaa henkilökohtaisin tapaamisin, verkkovälitteisesti, sähköpostitse ja puhelimitse.

Yhteydenotot ja ajanvaraukset puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeemme.

Voit myös soittaa 044 751 1342 (valtakunnallinen puhelinaika ma-pe klo 9-12). Puhelun mennessä vastaajaan, jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä.

Lisätietoja Erosta Elossa -toimintamuodostamme.

Lue erotyöntekijöidemme blogeista, miten Erosta Elossa-toiminta pyrkii vaikuttamaan miesten hyvinvointiin ja selviytymiseen erosta.

Oliko tästä sinulle apua?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

”Sukupolvisuhteet umpikujassa” -keskusteluryhmä isovanhemmille, esittely ja ilmoittautuminen

Oletko tilanteessa, jossa välit ovat menneet poikki lapsenlapsesi perheeseen? Syksyksi 2021 kootaan viiden tapaamiskerran maksuton, ohjattu...

Miten tukea lasta, jonka sisarus on huostaanotettu?

Huostaanotto on kriisi koko perheelle, myös sijoitetulle lapselle ja hänen kotiin jääville sisaruksille. Sisaruksille voi muodostua huostaanottoon...

Lapsen huostaanotto on kriisi koko perheelle

Lapsen huostaanotto aiheuttaa perheessä lähes poikkeuksetta kriisin. Huostaanotto on kriisi, vaikka sitä olisi yhdessä lastensuojelun...