Siirry sisältöön

Erokriisiapua miehille

Julkaistu 06.04.2021 - Tuottanut Erosta Elossa -toiminta , Miessakit ry
Erokriisiapua miehille -kurssin aineisto on tarkoitettu miehille, tueksi ja opastukseksi ero-ongelmien käsittelyssä ja niistä selviämisessä. Kurssi sisältää itseapuaineistoa kohdatessasi erouhan, varsinaiseen eroprosessiin sekä eron jälkeiseen aikaan.

Aineistossa on linkkejä asiaa käsitteleviin artikkeleihin, tutkimuksiin ja blogikirjoituksiin. Tietopohjaisten sisältöjen lisäksi osioiden lopusta löydät linkit Miessakit ry:n Erosta Elossa -verkkotukeen ja Tukinet.net -palveluun, jossa voit keskustella anonyymisti miesten erokriisiin liittyvistä kysymyksistä ja halutessasi voit solmia Miessakit ry:n erotyöntekijän kanssa kahdenkeskisen tukisuhteen tai osallistua vertaismiesten ylläpitämään ryhmächat -keskusteluun. Tukinetissä keskustellaan aina anonyymisti, mutta osallistuminen edellyttää nimimerkillä rekisteröitymistä.

Erosta Elossa

Aineisto on tehty Miessakit ry:n Erosta Elossa -toiminnan pohjalta. Erosta Elossa on valtakunnallinen palvelu, joka tukee ja opastaa miehiä ero-ongelmien käsittelyssä ja niistä selviämisessä. Erosta Elossa tarjoaa henkilökohtaista keskustelutukea ja neuvontaa henkilökohtaisin tapaamisin, verkkovälitteisesti, sähköpostitse ja puhelimitse.

Yhteydenotot ja ajanvaraukset puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeemme.

Voit myös soittaa 044 751 1342 (valtakunnallinen puhelinaika ma-pe klo 9-12). Puhelun mennessä vastaajaan, jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä.

Lisätietoja Erosta Elossa -toimintamuodostamme.

Lue erotyöntekijöidemme blogeista, miten Erosta Elossa-toiminta pyrkii vaikuttamaan miesten hyvinvointiin ja selviytymiseen erosta.

Oliko tästä sinulle apua?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Väkivaltaa Kokeneet Miehet

Väkivaltaa Kokeneet Miehet auttaa henkistä tai fyysistä väkivaltaa lähisuhteissaan tai kadulla kokeneita miehiä. Keskusteluapua on tarjolla...

Erosta Elossa – erokriisiapua miehille

Erosta Elossa tukee ja opastaa miehiä ero-ongelmien käsittelyssä ja niistä selviämisessä tarjoamalla henkilökohtaista keskusteluapua, neuvontaa...

Sinulle nuori, jonka vanhempi on sairastunut syöpään

Vanhemman sairastuminen syöpään voi olla rankka asia kohdata. Se herättää meissä monia kysymyksiä ja tunteita. Tälle sivustolle on kerätty...