Siirry sisältöön

Erokriisiapua miehille

Julkaistu 06.04.2021 - Tuottanut Erosta Elossa -toiminta , Miessakit ry
Erokriisiapua miehille -kurssin aineisto on tarkoitettu miehille, tueksi ja opastukseksi ero-ongelmien käsittelyssä ja niistä selviämisessä. Kurssi sisältää itseapuaineistoa kohdatessasi erouhan, varsinaiseen eroprosessiin sekä eron jälkeiseen aikaan.

Aineistossa on linkkejä asiaa käsitteleviin artikkeleihin, tutkimuksiin ja blogikirjoituksiin. Tietopohjaisten sisältöjen lisäksi osioiden lopusta löydät linkit Miessakit ry:n Erosta Elossa -verkkotukeen ja Tukinet.net -palveluun, jossa voit keskustella anonyymisti miesten erokriisiin liittyvistä kysymyksistä ja halutessasi voit solmia Miessakit ry:n erotyöntekijän kanssa kahdenkeskisen tukisuhteen tai osallistua vertaismiesten ylläpitämään ryhmächat -keskusteluun. Tukinetissä keskustellaan aina anonyymisti, mutta osallistuminen edellyttää nimimerkillä rekisteröitymistä.

Erosta Elossa

Aineisto on tehty Miessakit ry:n Erosta Elossa -toiminnan pohjalta. Erosta Elossa on valtakunnallinen palvelu, joka tukee ja opastaa miehiä ero-ongelmien käsittelyssä ja niistä selviämisessä. Erosta Elossa tarjoaa henkilökohtaista keskustelutukea ja neuvontaa henkilökohtaisin tapaamisin, verkkovälitteisesti, sähköpostitse ja puhelimitse.

Yhteydenotot ja ajanvaraukset puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeemme.

Voit myös soittaa 044 751 1342 (valtakunnallinen puhelinaika ma-pe klo 9-12). Puhelun mennessä vastaajaan, jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä.

Lisätietoja Erosta Elossa -toimintamuodostamme.

Lue erotyöntekijöidemme blogeista, miten Erosta Elossa-toiminta pyrkii vaikuttamaan miesten hyvinvointiin ja selviytymiseen erosta.

Oliko tästä sinulle apua?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Kun selviytyjän syyllisyys ei hellitä

Sodan jaloista pelastunut voi huokaista päästessään turvaan maahan, jossa vallitsee rauha. Paosta on suoriuduttu, eikä räjähdysten ääniä...

Mitä voimme oppia aikaisemmista pakolaiskriiseistä Euroopassa?

Venäjän sota Ukrainaa vastaan on herättänyt Eurooppaan pakolaistulvan. Tulijat ovat enimmäkseen naisia ja lapsia, koska isät ja veljet ovat...