Siirry sisältöön

Puuhaa perheille

Julkaistu 24.08.2020 - 24.08.2020 klo 13:30 - Tuottanut Väestöliitto
Puuhastelu perheen parissa esimerkiksi lukemisen tai lautapelien muodossa ovat hetkiä, jotka jäävät mieleen elämään ja lisäävät perheen sisäistä hyvinvointia vahvistaen vuorovaikutusta. Me Väestöliitossa haluamme tukea perheitä luomalla perheille yhteisiä puuhahetkiä erilaisten pelien ja askartelun myötä sekä helpottamaan arjen kulkua tuottamalla vanhemmille erilaisia materiaaleja. Kaikki tuottamamme materiaalit ja pelit ovat täysin maksuttomia ja kaikille saatavilla.

Tikapuut -kannustavaan vanhemmuuteen lautapeli

Yhdessä vietetyt hetket ovat hetkiä, jotka jäävät ikuisesti muistoihimme elämään. Siksipä tällä Tikapuut kannustavaan vanhemmuuteen -lautapelillä haluamme luoda teille yhteisen ja lämminhenkisen hassutteluhetken, josta ei jää taatusti uupumaan jännitystä ja naurua. Pelaajat aloittavat pelin ensimmäisestä pallosta ja kilpailevat keskenään siitä, kuka pääsee ensimmäisenä punaisen maalilipun luokse. Peli ei olekaan niin helppo, mitä kuvitella saattaa! Matkan varrella on suoritettava erilaisia hauskoja ja hullunkurisia tehtäviä sekä reitin varrella olevat tikapuut voivat joko hidastaa, tai nopeuttaa matkaa.

Tästä pelistä ei hassuttelulta, jännitykseltä tai nauramiselta voi välttyä! Pelionnea!

Voit tulostaa itsellesi maksuttoman lautapelin tästä.

__________________________________________________

Vauvan päivän kulku

Vauvan syntyminen perheeseen on suuri elämänmuutos koko perheelle. Etenkin ensimmäisten viikkojen aikana saatetaan monesti seurata tarkemmin vauvan päivärytmiä, syömistä, nukkumista sekä vatsantoimintaa.

Tämä vauvan päivän kulku -taulukko auttaa vanhempia seuraamaan vauvan päivän kulkua. Tulostettavaan taulukkon tarkoitus on helpottaa vanhempien arkea. Taulukkoon voi kirjata viimeisen syöttökerran, vaipanvaihdon sekä nukkumisen kellonaikoineen.

Voit tulostaa itsellesi maksuttoman Vauvan päivän kulku -taulukon klikkaamalla tästä.

__________________________________________________

Muistilista

Mitä kaupasta pitikään ostaa? Koska se seuraava neuvola-aika olikaan? Mitä kaikkea piti hankkia päiväkodin aloitusta varten?

Arjessa on paljon muistettavia asioita ja monesti osa asioita saattaakin unohtua. Nappaa tästä muistilista käyttöösi helpottamaan arjen toimivuutta ja helpottamaan muistettavien asioiden muistamista.

Voit tulostaa itsellesi maksuttoman muistilistan klikkaamalla tästä.

__________________________________________________

Aihealueet:  Arki , Vanhemmuus
pdf

Tikapuut kannustavaan vanhemmuuteen -lautapeli

pdf

Muistilista

pdf

Vauvan päivän kulku

Oliko tästä sinulle apua?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Leijonaemojen vapaaehtoiskoulutus

Leijonaemojen vapaaehtoiset koulutetaan tehtäviinsä. Näin jokaisella vapaaehtoisella on tietyt tiedot ja taidot tehtävänsä hoitamiseen ja...

Tervetuloa keskiviikkona 16.9.2020 klo 11-13 chattiin juttelemaan Pienperheyhdistyksen syksyn toiminnasta

Tervetuloa keskiviikkona 16.9.2020 klo 11-13 chattiin juttelemaan Pienperheyhdistyksen syksyn toiminnasta: ...

Virtuaaliset iltateet torstaisin 17.9.2020 alkaen

Virtuaaliset iltateet torstaisin Haluaisitko juoda kupin teetä omalla kotisohvallasi ja puhua muiden vanhempien kanssa saatuasi pienet lapset...