Siirry sisältöön

Artikkelit

Artikkelit ovat kirjoitettuja tekstisisältöjä, jotka järjestöjen asiantuntijat ovat tuottaneet. Artikkeleita voi seuloa kohderyhmän tai aihealueen mukaan.
Viikonloppu erityislasten vanhemmille
Missä tahansa lapsiperheessä arki voi välillä olla aikamoista pyöritystä. Erityislapsiperheessä jokainen päivä on erityistä pyöritystä.
Tuottanut Leijonaemot ry
Työnantaja ei saa kysyä työnhakijalta hänen perhetilanteestaan. Perhetilanne ei saa myöskään vaikuttaa hakijan työnsaantiin. Selkeä työtehtävien kuvaus auttaa työnhakijaa arvioimaan omaa kykyään suoriutua tehtävästä.
Tuottanut Väestöliitto
Työnantaja uhkasi ylennyksen menettämisellä, jos isä pitäisi isille korvamerkityn perhevapaan. Työnantajan suhtautuminen johti siihen, että työntekijä irtisanoutui.
Tuottanut Väestöliitto
Esimerkki elävästä elämästä: Uusi työpaikka vanhempainvapaan aikana onnistui.
Tuottanut Väestöliitto
Kuukautiskiertoon ja kuukautisiin voi liittyä monenlaisia oireita, kuten kipuja, pahoinvointia ja turvotusta. Kaikki kuukautisiin liittyvät oireet ja muut gynekologiset oireet eivät kuitenkaan ole tyypillisiä ja niihin on hyvä kiinnittää huomiota.
Tuottanut Gynekologinen potilasjärjestö Korento ry
Muutoksia kuukautiskierrossa? Epätyypillisiä oireita? Uusia oireita? Kuukautiskierron ja siihen liittyvien oireiden seuraamisesta on monia hyötyjä.
Tuottanut Gynekologinen potilasjärjestö Korento ry

Mitä gynekologilla tapahtuu?

Mitä kuuluu gynekologiseen tutkimukseen? Mitä gynekologi tekee? Gynekologikäynti voi jännittää kaikkia. Erityisen jännittävä tilanne voi kuitenkin olla nuorille sekä niille, jotka hakevat apua epätyypillisiin gynekologisiin oireisiin.
Tuottanut Gynekologinen potilasjärjestö Korento ry
Lohkotussa appelsiinissa on runsaasti C-vitamiinia
C-vitamiinia tarvitaan monissa kehon toiminnoissa. Monipuolisesta ja värikkäästä ruuasta saa riittävästi C-vitamiinia. Muista siis vihannekset, hedelmät ja marjat kaikilla aterioilla!
Tuottanut Gerontologinen ravitsemus Gery ry
Japanilaisten elinajanodote on maailmaan korkeimpia. Heillä on elämäntapoja, jotka ennustavat pitkää ja tervettä ikää.
Tuottanut Gerontologinen ravitsemus Gery ry

Ravintoa aivoille

Elämäntavoilla voidaan ylläpitää hyvää aivoterveyttä. Aivojen hyvinvointia tukevat terveellinen ruoka, liikunta, aivojen sopiva haastaminen, päihteiden vähäinen käyttö, sosiaaliset suhteet ja uni. Ruokalautaselle kannattaa kasata värikkäitä kasviksia,...
Tuottanut Gerontologinen ravitsemus Gery ry
Lataa lisää