Siirry sisältöön
Lyömättömän Linjan logo.

Lyömätön Linja

Julkaistu 01.11.2023 - Tuottanut Miessakit ry
Lyömätön Linja on Miessakit ry:n miehille suunnattu lähisuhde- ja perheväkivaltaan erikoistunut toimintamuoto. Toiminnan tavoitteena on auttaa miehiä käsittelemään väkivaltaista käytöstään, ehkäistä lähisuhdeväkivaltaa ja tukea väkivallattomuutta. Toiminta on maksutonta.

Lyömätön Linja tarjoaa apua miehille, jotka ovat käyttäneet tai pelkäävät käyttävänsä henkistä tai fyysistä väkivaltaa läheisiään kohtaan. Lähisuhde- ja perheväkivaltaan erikoistunut toimintamuoto palvelee paikallisesti Helsingissä ja Kuopiossa, minkä lisäksi palvelu on saatavilla valtakunnallisesti etäyhteyksin.

Asiakkaat saavat tukea yksilötapaamisissa Lyömättömän Linjan väkivaltatyön ammattilaisten kanssa. Yksilötapaamisten lisäksi asiakkaille voidaan tarjota mahdollisuutta osallistua paritapaamisiin ja vertaisryhmään.

Ajanvaraus pääkaupunkiseutu: 044 751 1334 | lyomaton.linja@miessakit.fi
Ajanvaraus Kuopio: 044 783 7923 | 044 755 5944 | miessakit.kuopio@miessakit.fi

Oliko tästä sinulle apua?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Keskustelutukea nuorille aikuisille

Ongelmia suhteessa, deittailussa tai parinetsinnässä? Keskustelutukea Väestöliitosta kokeneelta asiantuntijalta.

Tukea nuorten aikuisten suhteisiin

Onko sinulla ongelmia suhteissasi? Haluaisitko ymmärtää itseäsi tai käyttäytymistäsi paremmin? Mietitkö kumppanisi tunteita, sitoutumista tai...

Miten yhdistää vaativa työ ja perhe-elämä?

Työ ja perhe-elämä voivat tukea toisiaan tai ne voivat ajautua keskinäiseen kilpailuasetelmaan, jolloin myös puolisot ovat vaarassa joutua...