Siirry sisältöön

Mistä verenvuoto seksin yhteydessä voi johtua?

ID 305905

Moi! Olen 17-vuotias tyttö. Olemme harrastaneet poikaystävän kanssa seksiä 4 kertaa, ja jokaisen yhdyntäkerran jälkeen alapäästäni on tullut verta. Joskus muutamia tippoja, joskus jopa ruokalusikallisia. Välillä itsetyydyttäessäkin tulee verta. En usko, että se on immenkalvo joka repeää.

Asiantuntija vastaa

18.03.2024 klo 09:43 , Väestöliitto

Hei,

kiitos yhteydenotostasi ja hienoa, että selvität asiaa. Verenvuodon syy kannattaa selvittää lääkärin vastaanotolla. Tarkempien tietojen ja mahdollisen tutkimuksen perusteella verenvuodolle löytyy selitys. Jos verenvuodon takana ei ole haavaa tai nirhaumaa, niin esimerkiksi myös tulehdus voi oireilla verenvuotona seksin aikana. Voit lukea artikkelistamme ohjeet lääkäriajan varaamiseen.

Toivottavasti vastauksesta on sinulle apua. Halutessasi voit tulla keskustelemaan asiasta myös seksuaalineuvontachattiimme. Lisätietojen valossa asiaan on mahdollista ottaa paremmin kantaa.

 

Aihealueet:  Seksuaalisuus

Oliko tästä sinulle apua?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Mitä häpeälle voi tehdä?

Häpeä on tavallinen ja tarpeellinen tunne, jonka kokeminen voi auttaa ihmistä sopeutumaan paremmin yhteisön jäseneksi ja toimimaan viisaasti...

Seksuaalineuvontachat

Sexpo tarjoaa maksutonta neuvontaa seksuaalisuuden, seksin, sukupuolisuuden ja ihmissuhteiden kysymyksissä.

Mitä tehdä, jos raskaudenpelko on suhteettoman suuri?

On tavallista, että raskauden mahdollisuus herättää jonkinasteista huolta ja pelkoa. Jos huoli on voimakasta ja pitkäkestoista sekä rajoittaa...