Siirry sisältöön

Miten löydän ystävän?

18.10.2018 klo 12:46 - Tuottanut Väestöliitto
Uusien kavereiden tai ystävien saaminen ei aina ole helppoa. Esimerkiksi perheen muuttaessa paikasta toiseen voi iskeä paniikki ja huoli siitä, miten uusia ystäviä saa.

Saadakseen ystäviä ja seuraa tulee itse aktivoitua. Kavereita voi lähteä etsimään. Silloin on tärkeää miettiä, missä muut viettävät aikaa.

Esimerkiksi uuden harrastuksen kautta voi löytää samanhenkisiä ihmisiä. Yhteinen mielenkiinnonkohde ja harrastus toimivat hyvin jutun kuljettajana. Verkon välitykselläkin voi löytää kavereita, harrastuspiirejä ja ihmisiä, jotka pitävät samoista asioista kuin itse.

Jos koet itsesi yksinäiseksi ja haluat siihen muutosta, juttele siitä lähiaikuisen kanssa. Yhdessä voitte miettiä keinoja ystävän löytämiseksi.

Nuorten palvelujen asiantuntijat, Väestöliitto

Aihealueet:  Ihmissuhteet

Oliko tästä sinulle apua?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Läheisten chat

Elääkö läheisesi endometrioosin, adenomyoosin, PCOS:n tai vulvodynian kanssa? Olet sitten vanhempi, sisar, kumppani, isovanhempi, ystävä tai muu...

Kokemus kohtaa uteliaisuuden - miten luonnossa seikkailu tukee lapsen ja isovanhemman suhdetta?

Millainen isovanhempi sinä olet? Tuntuuko roolisi sinulle sopivalta, entä miten isovanhemmuuden luonne on muuttunut vuosien ja vuosikymmenten...

Bonusvanhemmuus- chat 25.5.2022

Bonusvanhemmille suunnattu vertaisohjattu keskustelu uusperheellisyyden teemoista, paineista, ratkaisuista ja rakkaudesta.