Siirry sisältöön

Poikien Puhelin kuuntelee tilanteessa kuin tilanteessa

Julkaistu 26.05.2020 - Väestöliitto
Poikien Puhelin on pojille ja nuorille miehille tarkoitettu Väestöliiton puhelin- ja verkkopalvelu. Arki-iltapäivisin palveleviin päivystyspalveluihimme voit olla yhteydessä ilmaiseksi ja nimettömänä kaikenlaisissa pulmatilanteissa, mikäli kaipaat tietoa tai haluat muuten vain jutella. Palveluissa vastaa poikien ja nuorten miesten maailmaan perehtynyt, Väestöliiton Poikien Puhelimen tiimissä työskentelevä mieshenkilö.
Tuottanut Väestöliitto

SOITA!

Vastaamme arkisin klo 13-18 numerossa 0800 94884. Voit soittaa ilmaiseksi ja nimettömänä. Siirry Poikien Puhelimeen.

CHATTAA!

Chatissa keskustelet anonyymisti kahden kesken Poikien Puhelimen työntekijän kanssa. Maanantaista torstaihin klo 13-18, perjantaisin 13-15. Siirry chattiin.

YOUTUBESSA

YouTube-kanavalta ja täältä Hyvä kysymys -palvelusta löytydät julkaisemiamme videoita ja animaatioita. Vuodesta 2021 lähtien striimaamme livenä vuorovaikutteista Poikast-videopodcastia jokaisen kuukauden viimeisenä keskiviikkona klo 17. Viikottain julkaisemme jaksoista parhaita paloja YouTube-kanavallamme sekä Instagramissa. Torstain-iltapäivisin klo 16-18 voit seurata KellariLIVE-striimejä, joita houstaa RanPo ja Soijis. Ota kanava seurantaan täältä!

DISCORDISSA

Uudella Discord-servullamme voit osallistua yleiseen keskusteluun sekä Poikast-jälkipyykkikeskusteluun kunkin jakson teemaan liittyen kunkin livelähetyksen jälkeen klo 18-19, jolloin paikalla ovat myös Poikien Puhelimen asiantuntijat. Päivystäjämme eivät päivystä Discordissa 24/7 ja asiantuntijoille osoitetuissa kysymyksissä tuleekin olla yhteydessä päivystyspalveluihin. Liity Discord-serverillemme täällä!

INSTAGRAMISSA

Pysy kärryillä Poikien Puhelimesta ja seuraa meitä Instagramissa. Tilimme löytyy täältä.

Oliko tästä sinulle apua?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Poikien Puhelimen Massimaisteri-verkkokurssi

Tule mukaan Poikien Puhelimen Massimaisteri-verkkokurssille ja voita 1000 €! Massimaisteri on tarkoitettu kaikille 13-18-vuotiaille nuorille....

POIKAST I Aleksi Rantamaa, puhutaanko hetki somesta?

Mikä meitä vetää someen ja kuinka siitä voi tulla ammatti? Poikastissa keskustellaan somen moniulotteisista ilmiöistä toimittaja-juontaja...

Viiltelevän nuoren kohtaaminen chatissa

Tästä tehtävästä saat tehtävästä saat konkreettisia työkaluja siihen, miten kohdata ja tukea nuorta, joka oireilee viiltelemällä.