Siirry sisältöön

Poikien Puhelin kuuntelee tilanteessa kuin tilanteessa

Julkaistu 26.05.2020 - Väestöliitto
Poikien Puhelin on pojille ja nuorille miehille tarkoitettu Väestöliiton puhelin- ja verkkopalvelu. Arki-iltapäivisin palveleviin päivystyspalveluihimme voit olla yhteydessä ilmaiseksi ja nimettömänä kaikenlaisissa pulmatilanteissa, mikäli kaipaat tietoa tai haluat muuten vain jutella. Palveluissa vastaa poikien ja nuorten miesten maailmaan perehtynyt, Väestöliiton Poikien Puhelimen tiimissä työskentelevä mieshenkilö.
Tuottanut Väestöliitto

SOITA!

Vastaamme maanantaista torstaihin klo 13-18 sekä perjantaisin klo 13-16 numerossa 0800 94884. Voit soittaa ilmaiseksi ja nimettömänä. Siirry Poikien Puhelimeen.

CHATTAA!

Chatissa keskustelet anonyymisti kahden kesken Poikien Puhelimen työntekijän kanssa. Maanantaisin ja tiistaisin kello 15-18 sekä keskiviikkoisin ja torstaisin klo 13-16. Siirry chattiin.

YOUTUBESSA

YouTube-kanavalta ja täältä Hyvä kysymys -palvelusta löytydät julkaisemiamme videoita ja animaatioita.

DISCORDISSA

Discord-servullamme voit osallistua yleiseen keskusteluun, turvallisemman tilan periaatteita kunnioittaen. Päivystäjämme ovat läsnä päivystyspalvelujemme aukioloaikana, mutta he eivät päivystä Discordissa 24/7. Mikäli haluat kysellä tai jutella henkilökohtaisemmista asioista, olethan yhteydessä päivystyspalveluihin. Liity Discord-serverillemme täällä!

Oliko tästä sinulle apua?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Poikien Puhelimen Sällivisa

Sällivisa - visailu ulkonäköön ja kehoon liittyvistä odotuksista ja oletuksista.

Nuorten tukeminen chatissa – neuvoja ja työkaluja haastaviin tilanteisiin

Kurssista saat tietoa, miten toimia haastavissa nuoren kanssa käydyissä chat-keskustelutilanteissa. Lisäksi saat työkaluja auttamistyössä...

Q&A: Miten toimia, jos keskustelu nuoren kanssa ei tunnu etenevän?

Tästä osiossa saat konkreettisia neuvoja siihen, miten menetellä, jos keskustelu nuoren kanssa ei tunnu etenevän. Videolla keskitytään...