Siirry sisältöön

Tietosuojaseloste | Chatit

Chattiin osallistujana sinusta kerätään vähän enemmän tietoja kuin normaalivierailijasta. Tietojen käsittelyn tarkoituksena on chat -palveluiden toiminnan varmistaminen. Näitä tietoja ei käsitellä sinusta, ellet osallistu chatteihin.

Selaimeesi tallennetaan tieto nimimerkistä, jota chateissa käytät. Myös muut käyttäjät näkevät nimimerkkisi, mutta eivät muuta tietoa sinusta.

Jos varaat ajan chattiin, sinusta tallennetaan myös chatin aihe, chatin kohderyhmätieto ja ajanvarauksen ajankohta sekä sähköpostiosoite, jolla olet chatin varannut. Tieto näkyy chatin järjestävälle taholle ja ylläpitäjille, mutta ei muille.

Chat-keskustelujen lokitiedot näkyvät keskusteluosapuolille chatnäkymässä siihen saakka, kunnes chatista poistuu. Kaikki lokitiedot poistetaan verkkopalvelun tietokannasta automattisesti kerran vuorokaudessa.

Jos haluat suojella yksityisyyttäsi, käytä chateissamme sellaista nimimerkkiä ja sähköpostiosoitetta, josta sinua ei voida tunnistaa. Chatin jälkeen on syytä myös tyhjentää selaimen välimuisti, jos haluat, ettei keskusteluhistoria tai käyttämäsi nimimerkki näy muille saman tietokoneen käyttäjille.

Palveluissa käyty keskustelu on luottamuksellista ja asiantuntijoitamme sitoo vaitiolovelvollisuus. Asiantuntijoilla on kuitenkin lastensuojeluilmoitusvelvollisuus, mikäli keskustelussa tulee ilmi lapsen terveyden tai hyvinvoinnin vaarantavia asioita.

Siirry tästä linkistä tietosuojaselosteemme pääsivulle