Siirry sisältöön

Poikien Puhelin

Soittoajat

ma - to, klo 13:00-18:00 ja perjantai 13-16

Väestöliiton Poikien Puhelin on auttava puhelin- ja verkkopalvelu pojille ja nuorille miehille. Soittaa voi nimettömänä ja ilmaiseksi.

Poikien Puhelin on kaikille alle 20-vuotiaille pojille ja nuorille miehille tarkoitettu puhelin- ja chat-palvelu. Olemme täällä sinua varten jos kaipaat kuuntelevaa korvaa tai juttuseuraa arjen pohdinnoissa ja tilanteissa. Tarjoamme sinulle tietoa ja tukea silloin kun haluat jutella luotettavan aikuisen kanssa ja tulla kohdatuksi sellaisena kuin olet.

Puhelin päivystää maanantaista torstaihin klo 13-18 sekä perjantaisin klo 13-16 numerossa 0800 94884

Puhelu on soittajalle maksuton ja soittaa voi nimettömänä. Puheluihin vastaa aikuinen, poikien maailmaan perehtynyt, koulutettu mieshenkilö.

Chat on auki ma-ti klo 15-18 ja ke-to klo 13-16

Poikien Puhelimella on myös chat, joka päivystää ma-ti klo 15-18 ja ke-to klo 13-16 osoitteessa www.poikienpuhelin.fi. Chatissa keskustelut käydään kahden kesken Poikien Puhelimen työntekijän kanssa ja puheluiden tapaan ne ovat luottamuksellisia.

Huom! Poikkeuksia palvelujen aukioloajoissa:

Tiistai 16.4.: Puhelinpäivystys on poikkeukselliesti auki vain 13-16.

Tuottanut Väestöliitto

Oliko tästä sinulle apua?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Nuori tarvitsee aikuisen tukea selvitäkseen

Nuoruuteen kuuluu monenlaiset irtiotot läheisistä aikuisista. Ilman läheistä aikuista nuoren on kuitenkin vaikeaa selvitä nuoruuden...

Poikien Puhelimen Sällivisa

Sällivisa - visailu ulkonäköön ja kehoon liittyvistä odotuksista ja oletuksista.

Nuorten tukeminen chatissa – neuvoja ja työkaluja haastaviin tilanteisiin

Kurssista saat tietoa, miten toimia haastavissa nuoren kanssa käydyissä chat-keskustelutilanteissa. Lisäksi saat työkaluja auttamistyössä...