Siirry sisältöön
Konkkaronkka-hankkeen logo.

Konkkaronkka-toiminta

Julkaistu 02.11.2023 - Tuottanut Miessakit ry
Ohjattua vertaisryhmätoimintaa ja yksilöllistä tukea ylivelkaantuneille yrittäjämiehille. Toiminnalla tuetaan osallistujien hyvinvointia ja toimintakykyä arjessa. Toimintaa järjestetään Helsingissä ja Tampereella.

Yrittäjämies, älä jää yksin!

Konkkaronkka-toiminta on tarkoitettu konkurssiuhan alla oleville ja/tai ylivelkaantuneille yrittäjämiehille. Yritystoimintasi voi olla yhä käynnissä, mutta sinulla on hankaluuksia selviytyä veloista. Tai voit olla jo konkurssin tehnyt mies, jonka yritystoiminta on päättynyt. Tai jotain siltä väliltä – yritysmuodosta riippumatta. Tärkeintä on halu keskustella ja kuunnella.

Vertaisryhmät

Ohjatussa vertaisryhmässä voit vapaasti kertoa ja jakaa ylivelkaantumiseen ja konkurssiin liittyviä kokemuksia ja tuntoja. Toisten yrittäjämiesten kokemusten kuuleminen auttaa oman tilanteen jäsentämisessä.

Ryhmäprosessi koostuu kymmenestä viikoittaisesta tapaamisesta, joista yhdeksän on kestoltaan kaksi tuntia ja päätöskerta puolikkaan päivän mittainen.

Kevään 2024 ryhmät:

Helsinki I torstaisin 7.3.–2.5. klo 17–19, Annankatu 16 B 28. Iltapäivän mittainen päätöskerta tiistaina 7.5. | Viimeinen ilmoittautumispäivä 23.2.

Tampere I keskiviikkoisin 6.3–24.4 ja torstaina 2.5. klo 17–19, Puutarhakatu 16 B (6 krs.) Iltapäivän mittainen päätöskerta tiistaina 7.5.| Viimeinen ilmoittautumispäivä 23.2.

Ilmoittaudu mukaan täältä (https://www.miessakit.fi/ota-yhteytta-konkkaronkkaan/)

Henkilökohtainen tuki

Toimintaan mukaan hakeutuville tarjotaan yksilöllistä tukea ennen ryhmän alkua, sen aikana ja ryhmän päätyttyä. Tapaamisissa keskitytään ryhmäläisen henkilökohtaiseen tilanteeseen ja tuen tarpeeseen hanketyöntekijän kanssa. Yksilötuki ei ole talousneuvontaa, vaan sillä tuetaan ryhmäläisen toimintakykyä haastavassa elämäntilanteessa. Yksilötapaamisia tarjotaan kasvokkain tai videovälitteisesti, kullekin ryhmäläiselle viisi kertaa.

Oliko tästä sinulle apua?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Korennon vertaischat 21.12.2023

Tule juttelemaan gynekologisista sairauksista ja oireista muiden vertaisten kanssa!

Korennon vertaischat 7.12.2023

Tule juttelemaan gynekologisista sairauksista ja oireista muiden vertaisten kanssa!

Digiturvallisuuden harjoituskirja 9–12-vuotiaille

Opitaan Digiturvallisuutta: Harjoittele Yhdessä Sannin Kanssa -opas tarjoaa aikuisille ja lapsille monipuolista tietoa nettiturvallisuuteen liittyen.