Siirry sisältöön

Konkkaronkka-toiminta

Julkaistu 02.11.2023 - Tuottanut Miessakit ry
Ohjattua vertaisryhmätoimintaa ja yksilöllistä tukea ylivelkaantuneille yrittäjämiehille. Toiminnalla tuetaan osallistujien hyvinvointia ja toimintakykyä arjessa. Toimintaa järjestetään Helsingissä ja Tampereella.

Yrittäjämies, älä jää yksin!

Konkkaronkka-toiminta on tarkoitettu konkurssiuhan alla oleville ja/tai ylivelkaantuneille yrittäjämiehille. Yritystoimintasi voi olla yhä käynnissä, mutta sinulla on hankaluuksia selviytyä veloista. Tai voit olla jo konkurssin tehnyt mies, jonka yritystoiminta on päättynyt. Tai jotain siltä väliltä – yritysmuodosta riippumatta. Tärkeintä on halu keskustella ja kuunnella.

Vertaisryhmät

Ohjatussa vertaisryhmässä voit vapaasti kertoa ja jakaa ylivelkaantumiseen ja konkurssiin liittyviä kokemuksia ja tuntoja. Toisten yrittäjämiesten kokemusten kuuleminen auttaa oman tilanteen jäsentämisessä.

Ryhmäprosessi koostuu kymmenestä viikoittaisesta tapaamisesta, joista yhdeksän on kestoltaan kaksi tuntia ja päätöskerta puolikkaan päivän mittainen.

Syksyn 2024 ryhmät:

Helsinki I torstaisin 3.10.–28.11. klo 17–19, Annankatu 16 B 28. Iltapäivän mittainen päätöskerta tiistaina 3.12.

Tampere I keskiviikkoisin 2.10–4.12 klo 17–19 (ei tapaamista vko 44), Puutarhakatu 16 B (6 krs.) Iltapäivän mittainen päätöskerta tiistaina 11.12.

Ilmoittaudu mukaan täältä (https://www.miessakit.fi/ota-yhteytta-konkkaronkkaan/)

Henkilökohtainen tuki

Toimintaan mukaan hakeutuville tarjotaan yksilöllistä tukea ennen ryhmän alkua, sen aikana ja ryhmän päätyttyä. Tapaamisissa keskitytään ryhmäläisen henkilökohtaiseen tilanteeseen ja tuen tarpeeseen hanketyöntekijän kanssa. Yksilötuki ei ole talousneuvontaa, vaan sillä tuetaan ryhmäläisen toimintakykyä haastavassa elämäntilanteessa. Yksilötapaamisia tarjotaan kasvokkain tai videovälitteisesti, kullekin ryhmäläiselle viisi kertaa.

Konkkaronkka-hankkeen logo.

Oliko tästä sinulle apua?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Asiantuntijan tietoisku / Astman ABC

Tallenne Astman omahoidon ABC -hankkeen tietoiskusta. Luennoimassa terveyspsykologian erikoispsykologi Anu Kangasniemi.

Itsetuntokoulu nuorille aikuisille

Itsetunto on tärkeä osa mielenterveyttä, mutta ihmissuhteiden ristiriidat heikentävät itsetuntoa (THL 2024). Tämä itsetuntokoulu vahvistaa...