BETA Siirry sisältöön

Päivystävä psykoterapeutti vastaa nuorten aikuisten parisuhteen ongelmiin

torstaisin 18 - 20 - Tuottanut Väestöliitto

Särkynyt sydän? Masentunut mieli? Saitko pakit? Nyt voit keskustella ihmissuhdekoukeroista nimettömänä päivystyschatissa kokeneen psykoterapeutin kanssa torstaisin kello 18-20. Palvelu on maksuton.

Pysyvä ja onnellinen parisuhde on useimpien toive. Kuitenkin on vaikeaa löytää kumppani, on vaikeaa sopeutua elämään toisen kanssa ja on vaikeaa omaksua hyviä parisuhdetaitoja. Hyvän parisuhteen ylläpitäminen on taitolaji, mutta asiasta on olemassa paljon tutkimustietoa. Vaikeuksia tulee jokaiseen parisuhteeseen, mutta niistä voi selviytyä, ja parisuhde voi tulla vahvemmaksi. Parisuhteissa on joskus myös vakavia seikkoja, jolloin suhteen jatkamista on harkittava tarkkaan: niitä ovat väkivalta sekä suhdetta haittaavat riippuvuudet. Turvallisuus on aina ykkösasia. Väestöliitto toivottaa sinut tervetulleeksi chattiin keskustelemaan henkilökohtaisesti Väestöliiton psykoterapeutin kanssa. Chat on suunnattu n. 20 – 34-vuotialle. Rekisteröitymistä ei tarvita ja voit keskustella nimettömänä.

 

Chat ei ole tällä hetkellä käynnissä.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Emotionellt fokuserad parrelationskurs

Kurssit | Parit | Parisuhde
Med denna nätkurs önskar vi ge verktyg för att förbättra närheten i er parrelation och ge verktyg för att kunna lösa konflikter. Det är...

Rinnallasi -testichat 231019 numero kaksi

Ryhmächatit | Perheet | Parisuhde
Testichat kaksi. Älä osallistu tähän.

Rinnallasi -testichat 231019

Ryhmächatit | Perheet | Parisuhde
Tämä on Sannan ja Anun testichat.