Siirry sisältöön

Tule vapaaehtoiseksi Nuorten Väestöliitolle!

03.02.2022 klo 11:40 - Tuottanut Väestöliitto
Sinulla on mahdollisuus osallistua Nuorten Väestöliiton vapaaehtoistoimintaan! Toimintaa pyöritetään Discordissa eikä se vaadi säännöllistä sitoutumista.

Tule mukaan vapaaehtoistoimintaan!

Oletko 13-19-vuotias, joka tuntee erilaiset somekanavat, joilla nuoret liikkuvat? Kiinnostaako sinua seksuaalisuuteen liittyvät teemat? Ovatko somekanavat kuten TikTok ja Instagram sinulle tuttuja? Käytätkö Discordia? 

Tule vapaaehtoiseksi eli vapariksi Nuorten Väestöliiton työhön! Vaparina arvioit postauksiamme somessa ja materiaalejamme nettisivuillamme. Annat myös vinkkejä siitä, miten viestinnän voisi tehdä paremmin. Tämän lisäksi pääset tutustumaan muihin vapaaehtoisiin, ja saatat saada uusia kavereita! Vapaaehtoistoimintaa pyöritetään Discordissa eli osallistua voi kotoa käsin. 

Mukaan lähteminen ei edellytä sinulta säännöllistä sitoutumista. Ryhmästä voi poistua koska tahansa. Ryhmään mahtuu kerrallaan 15 henkilöä. Haku on jatkuva! 

Mukana olevia vapaaehtoisia muistetaan pienellä lahjalla puolivuosittain. Lisäksi vapaaehtoiset saavat toiminnasta todistuksen, mistä voi olla hyötyä työnhaussa!

Näin pääset mukaan

Jos kiinnostuit, kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan DM:llä Discordissa: Nuorten Väestöliitto Viivi#0858

 

 

Aihealueet:  Seksuaalisuus

Oliko tästä sinulle apua?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Mitä tehdä, kun seksitauti pelottaa valtavasti?

Seksitautitartunnan pelko on tavallinen tunne tilanteissa, joissa kondomi tai suuseksisuoja on jäänyt käyttämättä. Jos pelko vaikuttaa...

Miksi murehdin seksuaalisuudesta?

Murehtiminen on jonkinlaisen pulman jatkuvaa pyörittelyä mielessä, vaikka sitä ei voisi murehtimalla ratkaista. Siihen liittyy hankalia tunteita...

Miten murehtimisen kierteen voi katkaista?

Kun murehtiminen vie aikaasi valtavasti, kannattaa harjoitella murehtimisen kierteen katkaisemista. Huomion tuomisesta aisteihin ja tietoisen...