Siirry sisältöön

Kertomuksia intersukupuolisten lasten vanhemmilta

09.11.2022 klo 00:22 - Tuottanut Intersukupuolisten ihmisoikeudet Isio ry
Tälle sivulle on koottu intersukupuolisten lasten vanhempien ajatuksia ja kokemuksia (Sivu päivittyy edelleen).

Tukiverkoista voimaa arkeen – vertaistuki voi hyödyttää intersukupuolisen lapsen koko perhettä artikkelisarjassa intersukupuolisten lasten vanhemmat pääsevät kertomaan kokemuksiaan ja ajatuksiaan. Artikkeleita on kirjoitettu yhteensä kolme kappaletta.

Intersukupuolisen lapsen syntymä saattaa aiheuttaa vanhemmissa epävarmuutta ja huolta tulevasta. Uudessa tilanteessa vertaistuki voi toimia toivon ja optimismin lähteenä ja hyödyttää koko perhettä. Myös terveydenhuollon hoitohenkilökunnan asenteilla on suuri merkitys. Lue lisää artikkelisarjan ensimmäisestä osasta.

Joskus sama diagnoosi voidaan saada perheessä kahdesti. Lapsen diagnoosi ei kuitenkaan määritä arkea tai vie siitä pois iloa. Artikkelisarjan toisessa osassa kerrotaan, millaista on olla kahden intersukupuolisen lapsen vanhempi.

 

 

Oliko tästä sinulle apua?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

PCOS:n vertaistukichat

Elätkö PCOS:n kanssa? Epäiletkö, että oireesi voisivat liittyä siihen? Tervetuloa mukaan PCOS:n vertaistukichattiin!

Materiaalipankki: Koronasta kuntoon -intensiiviverkkokurssi 1

Tässä materiaalipankissa on ensimmäisen intensiiviverkkokurssin (22.8.-10.10.2022) sisällöt: ryhmätapaamisten esitysdiat, harjoitukset,...

Mieskaveri lapsen seuraksi

Voisiko lapsesi hyötyä tapaamisista mieskaverin kanssa? Mieskaveritoiminnan kautta äidin kanssa elävät lapset voivat saada vapaaehtoisen...