Siirry sisältöön

Artikkelit

Artikkelit ovat kirjoitettuja tekstisisältöjä, jotka järjestöjen asiantuntijat ovat tuottaneet. Artikkeleita voi seuloa kohderyhmän tai aihealueen mukaan.
Olen kolmen vanhemman yhdessä tuumin alkuunsaattama eli kolmiapilaperheen lapsi. Vanhempani ovat toimineet koko elämäni ajan kumppanuusvanhempina eli jakaneet vanhemmuuden kolmistaan, vanhemmuuskumppaneina.
Tuottanut Sateenkaariperheet ry
Sain alkuni vanhempieni hartaasta toiveesta ja hyvin suunniteltuna lahjasiittiöiden ja hedelmöityshoitolääkärin avustuksella.
Tuottanut Sateenkaariperheet ry
Olen pienestä leikki-ikäisestä elänyt sateenkaarevassa uusperheessä. Äitini on myöhäisherännyt eli heterosuhteessa lapsia saanut sateenkaari-ihmisen.
Tuottanut Sateenkaariperheet ry
Kahden äidin ydinperheessä elävän nuoren viesti kaikille vanhemmille
Tuottanut Sateenkaariperheet ry
Minä olen saanut alkuni äitieni yhteisestä haaveesta hedelmöityshoitojen avulla. Olen siis naisparin lapsi.
Tuottanut Sateenkaariperheet ry
Minut on adoptoitu Etiopiasta ollessani 9-10kk vanha. Olen viettänyt äitini katon alla nyt reilut 17 vuotta nähden isääni jokainen päivä viikosta, kun olen itse ollut saatavilla.
Tuottanut Sateenkaariperheet ry
Terveyspalvelut ovat poikkeustilassa ja henkilöstöä on voitu joutua supistamaan. Sinulla on kuitenkin oikeus saada apua ehkäisyyn ja seksitauteihin sekä muihin seksuaaliterveyspulmiisi liittyen. On tärkeää muistaa pitää huolta omasta seksuaaliterveydestä...
Tuottanut Väestöliitto

Murrosikäisten vanhemmille

Murrosikäisten vanhemmille suunnatun Urpot-toiminnan tietoaineistot, videot ja palvelut löytyvät Hyvä kysymys -sivustolta. Näiltä sivuilta löydät tietoa, tukea ja keskusteluja murrosiästä ja vanhemmuuden haasteista. 
Tuottanut Väestöliitto
Korona tuo väistämättä muutoksia myös läheisiin ihmissuhteisiin. On tavallista, että muista erillään olo, arkirytmin muutos, harrastustoiminnan vähyys, kotona oleminen ja somen välityksellä kommunikointi vaikuttaa hyvinvointiimme. Tilanne voi olla...
Tuottanut Väestöliitto
Yllättäen olemme tilanteessa, missä kaikki nuoret viettävät koulupäivänsä kotona itsenäisesti opiskellen. Miten se oikein tapahtuu? Mitä nyt pitää tehdä ja minne mennä? Epätietoisuus on vallitseva tunne niin nuorilla kuin aikuisillakin. Onnistuuko...
Tuottanut Väestöliitto
Lataa lisää