Siirry sisältöön

Väestöliiton Womento-mentorointi

Julkaistu 11.12.2023 - Tuottanut Väestöliitto
Väestöliiton Womento-mentorointi on tavoitteellista työuramentorointia korkeasti koulutetuille maahan muuttaneille naisille.

Tuemme ulkomailta Suomeen muuttaneita korkeakoulutettuja naisia löytämään koulutustaan vastaavaa työtä Womento-mentoroinnin avulla.

Verkostojen ja uramentoroinnin avulla tuetaan koulutettujen Suomeen muuttaneiden naisten oman alan asiantuntijuutta sekä suomalaisen työelämän ja -tapojen tuntemusta.

Työuramentorointi on vapaaehtoinen ja tavoitteellinen prosessi, jossa mentori auttaa aktoria kasvattamaan osaamistaan ja vahvistamaan valmiuksiaan työllistyä koulutustaan vastaavalle alalle Suomessa.

Mentoroinnin kesto on noin 7 kuukautta, joiden aikana on valmennus, yhteisiä ryhmätapaamista ja itsenäistä parityöskentelyä 1-2 kertaa kuukaudessa. Toiminta on osallistujille maksutonta. Womento-mentorointi järjestetään etäyhteyksien kautta.

Mukaan voivat hakea aktorit ja mentorit kaikkialta Suomessa ja kaikilta ammattialoilta.

Haku Womento-mentorointiin on auki vuosittain helmikuussa sekä syyskuussa. Lisätietoja linkistä.

Aihealueet:  Monikulttuurisuus

Oliko tästä sinulle apua?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Vieraasta Veljeksi

Vieraasta Veljeksi järjestää työelämään keskittyvää mentoritoimintaa ja keskusteluryhmätoimintaa maahan muuttaneille miehille. Palvelu on...

Womento: Vinkkejä etäverkostoitumiseen

Vinkkejä etäverkostoitumiseen Väestöliiton Womento-mentorointiin osallistuville aktoreille sekä mentoreille, mentorointiparin työskentelyn...

Womento: Harjoituksia mentoroinnin tueksi

Käytännön harjoituksia joita aktori ja mentori voivat yhdessä tehdä osana Väestöliiton Womento-mentorointia