Siirry sisältöön

Poikien Puhelimen Discord

Julkaistu 04.01.2023 - Tuottanut Väestöliitto
Poikien Puhelin haluaa tuoda yhteen erilaisia alle 20-vuotiaita poikia ja nuoria miehiä PP:n Discord-yhteisöön - myös sinut on kutsuttu!

Poikien Puhelimen verkkoyhteisössä voit jutella muiden nuorten kanssa anonyymisti arkeen liittyvistä tilanteista ja pohdinnoista. Serverillämme vallitsee rento ilmapiiri ja siellä voit tutustua muihin nuoriin eri puolilta maata. 

Haluamme, että servumme on kaikille turvallinen tila, jossa kunnioitetaan toisiamme, joten tutustuthan servumme sääntöihin ennen kuin heittäydyt keskusteluihin mukaan. Discord-yhteisömme jäsenenä sitoudut noudattamaan servumme sääntöjä, jotka löydät täältä. 

Mikä Discord? 

Discord on sovellus, jossa voit keskustella muiden kanssa puhumalla tai kirjoittamalla. Toiset käyttäjät näkevät vain nimimerkkisi. PP-Discord -serveri on oma pieni alueemme, josta löydät erilaisia kanavia keskusteluille, kuvien tai videoiden jakamiselle, palautteen antamiselle. Siellä jaamme myös Poikien Puhelimen ajankohtaisia kuulumisia tai linkkejä ajankohtaisiin kyselyihin, johon kaivataan nuorten näkökulmia. 

Discord toimii kaikilla alustoilla, voit ladata sen kännykkään puhelimesi sovelluskaupasta tai tietokoneille osoitteesta https://discordapp.com/. Liittymällä PP-Discordiin et sitoudu mihinkään, paitsi servumme sääntöjen noudattamiseen, ja voit poistua yhteisöstä milloin tahansa. 

Mikäli toivot tietoa tai tukea Poikien Puhelimen asiantuntijalta, esimerkiksi johonkin henkilökohtaisempaan asiaan, otathan yhteyttä päivystyspalvelujemme kautta, joko ilmaisnumerosta 0800 94884 tai chatissa nettisivuillamme poikienpuhelin.fi. Poikien Puhelimen asiantuntijat ovat servulla läsnä arkisin, eivät kuitenkaan jatkuvasti.   

Oliko tästä sinulle apua?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Nuori tarvitsee aikuisen tukea selvitäkseen

Nuoruuteen kuuluu monenlaiset irtiotot läheisistä aikuisista. Ilman läheistä aikuista nuoren on kuitenkin vaikeaa selvitä nuoruuden...

Poikien Puhelimen Sällivisa

Sällivisa - visailu ulkonäköön ja kehoon liittyvistä odotuksista ja oletuksista.

Nuorten tukeminen chatissa – neuvoja ja työkaluja haastaviin tilanteisiin

Kurssista saat tietoa, miten toimia haastavissa nuoren kanssa käydyissä chat-keskustelutilanteissa. Lisäksi saat työkaluja auttamistyössä...