Siirry sisältöön

Poikien Puhelimen Discord

Julkaistu 04.01.2023 - Tuottanut Väestöliitto
Poikien Puhelin haluaa tuoda yhteen erilaisia alle 20-vuotiaita poikia ja nuoria miehiä PP:n Discord-yhteisöön - myös sinut on kutsuttu!

Poikien Puhelimen verkkoyhteisössä voit jutella muiden nuorten kanssa anonyymisti arkeen liittyvistä tilanteista ja pohdinnoista. Serverillämme vallitsee rento ilmapiiri ja siellä voit tutustua muihin nuoriin eri puolilta maata. 

Haluamme, että servumme on kaikille turvallinen tila, jossa kunnioitetaan toisiamme, joten tutustuthan servumme sääntöihin ennen kuin heittäydyt keskusteluihin mukaan. Discord-yhteisömme jäsenenä sitoudut noudattamaan servumme sääntöjä, jotka löydät täältä. 

Keskiviikon Kimppakivat 

Servumme Kimppakivat-juttutuokioissa eri taustaiset vieraat jakavat osallistujien kanssa tarinansa ja kokemuksensa jokaisen kuukauden viimeinen keskiviikko klo 19–20. Keskusteluun voit osallistua kuvan kera, pelkällä äänellä tai kirjoittamalla – tyyli on vapaa! Turvallisessa ympäristössä voit osallistua kyselemällä, kyseenalaistamalla, kertomalla omista ajatuksistasi tai vain kuuntelemalla. Keskustelua luotsaa Poikien Puhelimen asiantuntija. 

Seuraavaksi Kimppakivoissa 

Mitä olet aina halunnut kysyä entiseltä huumeriippuvaiselta? Ensimmäisissä Kimppakivoissa keskiviikkona 25.1.2022 klo 19-20 vieraana 20 vuotta huumeita aikaisemmin käyttänyt Filip Muhonen. Mukaan mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä 10 uteliasta. Ilmoittaudu mukaan yksityisviestillä Discordissa @PP_Toosalle viimeistään sunnuntaina 22. tammikuuta. 

Mikä Discord? 

Discord on sovellus, jossa voit keskustella muiden kanssa puhumalla tai kirjoittamalla. Toiset käyttäjät näkevät vain nimimerkkisi. PP-Discord -serveri on oma pieni alueemme, josta löydät erilaisia kanavia keskusteluille, kuvien tai videoiden jakamiselle, palautteen antamiselle. Siellä jaamme myös Poikien Puhelimen ajankohtaisia kuulumisia tai linkkejä ajankohtaisiin kyselyihin, johon kaivataan nuorten näkökulmia. 

Discord toimii kaikilla alustoilla, voit ladata sen kännykkään puhelimesi sovelluskaupasta tai tietokoneille osoitteesta https://discordapp.com/. Liittymällä PP-Discordiin et sitoudu mihinkään, paitsi servumme sääntöjen noudattamiseen, ja voit poistua yhteisöstä milloin tahansa. 

Mikäli toivot tietoa tai tukea Poikien Puhelimen asiantuntijalta, esimerkiksi johonkin henkilökohtaisempaan asiaan, otathan yhteyttä päivystyspalvelujemme kautta, joko ilmaisnumerosta 0800 94884 tai chatissa nettisivuillamme poikienpuhelin.fi. Poikien Puhelimen asiantuntijat ovat servulla läsnä arkisin, eivät kuitenkaan jatkuvasti.   

Oliko tästä sinulle apua?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

POIKAST I Mikä mies?

Poikien Puhelimen Poikast-podcastissa keskustellaan tällä kertaa mieheydestä. Mikä miehenä olemisessa on mainiota ja millaisia myyttejä siihen...

Mikä on HPV-rokote?

Se on rokote, joka ehkäisee lähes kaikilta papilloomavirusinfektioilta, niiden aiheuttamilta syövän esiasteilta ja itse syöviltä. Se kuuluu...

POIKAST | Nuorisorikollisuus

Miltä nuorisorikollisuus näyttää? Pilaako rikoksen tekeminen lopun elämän? Mikä ajaa tekemään rikoksia? Poikastissa jutellaan nuorten...