Siirry sisältöön

Kahden kulttuurin eropulmat päivystyschat | Intercultural Separation Support Chat

Keskiviikkoisin 5.4., 19.4., 3.5., ja 17.5.2023 klo 15.00-16.00  - Tuottanut Familia ry

Oletko eronnut tai pohditko eroa kahden kulttuurin suhteesta?  

Kahden kulttuurin liitoissa ja perheissä eroon liittyy paljon erityiskysymyksiä ja näkökulmia, joita yleisessä eroneuvonnassa ei välttämättä aina osata huomioida. Familian eroteemaisessa päivystyschatissa voit keskustella ammattilaisen kanssa kahden kulttuurin eroon liittyvistä asioista.

Chatista voit saada keskustelutukea ja apua oikean palvelun löytämiseen (ei lakineuvontaa). Jo yksikin keskustelu ammattilaisen kanssa voi auttaa tuomaan erotilanteeseen selkeyttä ja luoda toivoa haastavassa elämäntilanteessa.

Päivystyschat on auki keskiviikkoisin 5.4., 19.4., 3.5., ja 17.5.2023 klo 15.00-16.00 

Päivystyschatissa yhteydenoton voi tehdä täysin anonyymisti. Ethän jää murehtimaan eroasioita yksin. Jo yksikin keskustelu ammattilaisen kanssa voi auttaa eteenpäin.

Lisätietoa Familian nettisivuilta

IN ENGLISH

Intercultural separation and divorce involves unique questions and perspectives, which may not always be taken into account in general separation and divorce support services. In this intercultural separation and divorce themed chat by Familia, you can talk with a professional about questions related to intercultural breakups.

In the chat, you can get support and help in finding the right service (not legal advice). Even one conversation with a professional can help bring clarity and create hope in a challenging life situation.

The chat is open on Wednesdays 5.4., 19.4., 3.5., and 17.5.2023 from 3pm to 4pm. 

The service is completely anonymous and confidential.

More information on Familia’s website

Emme kerää sinusta tässä palvelussa mitään henkilötietoja. Jos haluat suojella yksityisyyttäsi, älä kerro itsestäsi asioita, joiden perusteella sinut voidaan tunnistaa.

Chat ei ole tällä hetkellä käynnissä.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Maksutonta neuvontaa kahden kulttuurin pareille ja perheille

Familian pari- ja perheneuvonta on kahden kulttuurin pareille ja perheille tarkoitettua lyhytkestoista keskusteluapua ja vertaistukea huolta...

Kun selviytyjän syyllisyys ei hellitä

Sodan jaloista pelastunut voi huokaista päästessään turvaan maahan, jossa vallitsee rauha. Paosta on suoriuduttu, eikä räjähdysten ääniä...

Mitä voimme oppia aikaisemmista pakolaiskriiseistä Euroopassa?

Venäjän sota Ukrainaa vastaan on herättänyt Eurooppaan pakolaistulvan. Tulijat ovat enimmäkseen naisia ja lapsia, koska isät ja veljet ovat...