Siirry sisältöön

Astman omahoidon ABC -chat

Kysy asiantuntijalta chat on auki kolmesti viikossa. Maanantaisin klo 15-17, keskiviikkoisin klo 16-18 ja perjantaisin klo 10-12 - Tuottanut Filha ry

Onko sinulla herännyt kysymyksiä astman omahoidosta? Kysy rohkeasti chatissamme. Chatissa emme ota kantaa yksilön terveydentilaan tai lääkityksiin.

Onko sinulla todettu äskettäin astma, ja kaikki siihen liittyvä tuntuu vielä hieman sekavalta? Onko aiemmin todettu astma alkanut vaikuttaa arkeesi, ja kaipaisit vinkkejä omahoidon tueksi?
Astman omahoidolla tarkoitetaan osallistumista hoitonsa suunnitteluun ja toteutukseen. Sen tavoitteena on oireettomuus, sairauden hallinta ja pahenemisvaiheiden estäminen.
Mikä ikinä astmasi omahoidosta mieltäsi askarruttaa, älä jää kysymyksesi kanssa yksin! Tervetuloa chattiin keskustelemaan täysin anonyymisti keuhkoterveysjärjestö Filhan asiantuntijan kanssa. Palvelu on maksuton ja suunnattu työikäisille astmaa sairastaville.
Chat on kesätauolla!

 

 

 

 

 

Emme kerää sinusta tässä palvelussa mitään henkilötietoja. Jos haluat suojella yksityisyyttäsi, älä kerro itsestäsi asioita, joiden perusteella sinut voidaan tunnistaa.

Chat ei ole tällä hetkellä käynnissä.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Asiantuntijan tietoisku / Astman ABC

Tallenne Astman omahoidon ABC -hankkeen tietoiskusta. Luennoimassa terveyspsykologian erikoispsykologi Anu Kangasniemi.

Itsetuntokoulu nuorille aikuisille

Itsetunto on tärkeä osa mielenterveyttä, mutta ihmissuhteiden ristiriidat heikentävät itsetuntoa (THL 2024). Tämä itsetuntokoulu vahvistaa...