Siirry sisältöön

Astman omahoidon ABC -chat

Kysy asiantuntijalta chat on auki kolmesti viikossa. Maanantaisin klo 10-12, keskiviikkoisin klo 15-17 ja perjantaisin klo 8-10 - Tuottanut Filha ry

Onko sinulla herännyt kysymyksiä astman omahoidosta? Kysy rohkeasti chatissamme. Chatissa emme ota kantaa yksilön terveydentilaan tai lääkityksiin.

Onko sinulla todettu äskettäin astma, ja kaikki siihen liittyvä tuntuu vielä hieman sekavalta? Onko aiemmin todettu astma alkanut vaikuttaa arkeesi, ja kaipaisit vinkkejä omahoidon tueksi?
Astman omahoidolla tarkoitetaan osallistumista hoitonsa suunnitteluun ja toteutukseen. Sen tavoitteena on oireettomuus, sairauden hallinta ja pahenemisvaiheiden estäminen.
Mikä ikinä astmasi omahoidosta mieltäsi askarruttaa, älä jää kysymyksesi kanssa yksin! Tervetuloa chattiin keskustelemaan täysin anonyymisti keuhkoterveysjärjestö Filhan asiantuntijan kanssa. Palvelu on maksuton ja suunnattu työikäisille astmaa sairastaville.

Chat on  suljettu itsenäisyyspäivänä 6.12.2023.

 

 

 

Emme kerää sinusta tässä palvelussa mitään henkilötietoja. Jos haluat suojella yksityisyyttäsi, älä kerro itsestäsi asioita, joiden perusteella sinut voidaan tunnistaa.

Chat ei ole tällä hetkellä käynnissä.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Joulun vietossa on vaarat mielen pahoittamiseen – annetaan kaikille joulurauha!

Jouluun liittyy paljon mukavaa ja odotettavaa, mutta joidenkin mieli pahoittuu joulunajan ihmisten välisissä kohtaamisissa. Lue tämä artikkeli,...

Konkkaronkka-toiminta

Ohjattua vertaisryhmätoimintaa ja yksilöllistä tukea ylivelkaantuneille yrittäjämiehille. Toiminnalla tuetaan osallistujien hyvinvointia ja...

Korennon vertaischat 21.12.2023

Tule juttelemaan gynekologisista sairauksista ja oireista muiden vertaisten kanssa!