Siirry sisältöön

Koronasta kuntoon -intensiiviverkkokurssi

Julkaistu 16.01.2023 - Tuottanut Filha ry
Koronasta kuntoon -intensiiviverkkokurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka kaipaavat ohjausta sekä ryhmän tukea pitkittyneistä koronaoireista toipumiseen. Intensiivikurssin tarkoituksena on tukea osallistujien omaehtoista toipumista ja kuntoutumista sekä tarjota osallistujille työkaluja ja keinoja arjessa toimisen tueksi. Koronasta kuntoon -intensiiviverkkokurssi ei korvaa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita eikä se järjestä hoitoa tai kuntoutusta. Jokainen osallistuja on itse vastuussa omasta terveydenhoidostaan ja osallistuu kurssille omalla vastuullaan. Voit hakea osallistumisoikeutta Koronasta kuntoon -intensiiviverkkokurssille Koronasta kuntoon -avoimen verkkokurssin kautta.

Kurssin jaksot

Jakso 1 - 1. Ryhmätapaaminen: Tervetuloa intensiiviverkkokurssille!
Jakso 2 - 2. Ryhmätapaaminen: Aktiivisuuden rytmittäminen ja tietoinen läsnäolo
Jakso 3 - 3. Ryhmätapaaminen: Omien arvojen tunnistaminen ja unen merkitys palautumiselle
Jakso 4 - 4. Ryhmätapaaminen: Lääkärin luentotallenne ja kyselytunti
Jakso 5 - 5. Ryhmätapaaminen: Dysautonomia ja avoimuus tunteille
Jakso 6 - 6. Ryhmätapaaminen: Itsemyötätunto ja hengitys
Jakso 7 - 7. Ryhmätapaaminen: Hyvinvointia ravinnosta ja omien arvojen mukaiset teot
Jakso 8 - 8. Ryhmätapaaminen: Liikkumisen turvallinen lisääminen ja näkökulman vaihto tulevaisuuteen
Jakso 9 - 9. Ryhmätapaaminen: Kurssin kertaus ja yhteenveto

Salasanasuojattu sisältö

Koronasta kuntoon -intensiiviverkkokurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka kaipaavat ohjausta sekä tukea pitkittyneestä koronataudista toipumiseen ja kuntoutumiseen. Intensiiviverkkokurssi toteutetaan ryhmämuotoisena suljettuna kurssina asiantuntijoiden ohjauksessa. Intensiiviverkkokurssi kestää noin 9 viikkoa ja sisältää noin 9 ryhmätapaamista verkossa. Intensiiviverkkokurssille hakeminen tapahtuu Koronasta kuntoon -avoimen verkkokurssin kautta.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Koronasta kuntoon – Löydä oma polkusi

Koronasta kuntoon – toipumisen polku tarjoaa sinulle tietoa koronan pitkittyneistä oireista, niistä toipumisesta ja kuntoutumisesta sekä tukee...

PCOS:n vertaistukichat 20.6.2023

Elätkö PCOS:n kanssa? Epäiletkö, että gynekologiset oireesi voisivat liittyä niihin? Tervetuloa mukaan PCOS:n vertaistukichattiin!

Vapaaehtoisena Koronasta kuntoon -hankkeessa

Tämä on materiaalipankki Koronasta kuntoon -hankkeen (2022 - 2024) vapaaehtoistehtävissä toimiville. Hankkeen vapaaehtoistehtäviä ovat muun...