Siirry sisältöön

Perhe eristyksessä

Julkaistu 29.04.2020 - Väestöliitto
Tämä videosarja on suunnattu juuri sinulle, joka pohdit omaa ja perheesi jaksamista eristyksen aikana. Videosarjassa on kolme jaksoa, joita pääset katsomaan videon oikeasta yläreunasta olevasta soittolistasta. Videosarjaa on tuotettu myös englannin kielellä.
Tuottanut Väestöliitto

Mikä avuksi, kun perheen arki yllättäen muuttuu sairauden tai infektioiden välttämisen vuoksi? Kaikki perheenjäsenet joutuvat totuttelemaan uudenlaiseen arkeen, välttäen kontakteja muihin ihmisiin. Isovanhemmat eivät voi infektiovaaran vuoksi rientää avuksi, naapuriin ei pääse lekkimään, eikä leikkipuistoonkaan ole asiaa. Kodin seinät alkavat ahdistaa ja lapset vaativat huomiota.

Aihealueet:  Arki

Oliko tästä sinulle apua?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Huolehdi itsestäsi myös ruuhkaisina aikoina

Mikäli arjessasi on tapahtunut muutoksia, kuten uusi työ tai töihinpaluu pitkältä kesälomalta tai vaikkapa vanhempainvapaalta, anna itsellesi ja...

Toimintaa yhden vanhemman perheille

Pienperheyhdistys järjestää toimintaa perheille, joiden arkea on luotsaamassa yksi aikuinen. Mukaan voit tulla niin yksin- kuin yhteishuoltajana.

Nyytin chat 16.12. klo 18-20: Miten menee loppuvuodesta 2021 - ihan oikeesti?

Vuosi 2021 on lopussa- toinen poikkeusvuosi. Miten voit vuoden jälkeen? Mitä 2021 toi elämääsi? Veikö se jotain elämästäsi? Muuttiko se sinun...