Siirry sisältöön

Miten toi kortsun päähän vetäminen tehää?

Julkaistu 13.11.2018 - Väestöliitto
Jo pienille lapsille opetetaan, ettei sormia saa tunkea sähkölaitteisiin eikä päätä pistää muovipussiin. Hengenvaaraa. Kondomi ei onneksi luista vahingossa pään päälle vaan sen onnistuminen vaatii harjoittelua. Joka päähänsä päättäväisesti sellainen vetää muistakoon siis, että kondomi tulee vetää vain sieraimien ylle, jättäen suun ulkopuolelle. Pitää pystyä hengittämään. Olisi äärimmäisen älytöntä tukehtua kortonkiin.
Poikien Puhelin -
Tuottanut Väestöliitto

Avaa kondomipakkaus ja rullaa kondomi auki toisen käden päälle varovaisesti, ettei kondomi puhkea jo alkuvaiheessa. Pyyhi liika liukaste pois kondomin pinnasta. Ryömi toisellakin kädellä kortsuun sisään ja venytä sitä hetken matkimalla käsilläsi meduusaa. Levitä kondomin sisällä kädet toisistaan jotta aukko laajenee riittävästi, voidaksesi vetäistä kondomin päähän. Aseta se niin, että se peittää korvat ja sieraimet. Hengittämällä suulla sisään ja puhaltamalla sieraimista ulos voit täyttää kondomi ilmalla.

Hengitysharjoitusta voit jatkaa siihen saakka, kunnes kondomi puhkeaa tai lähtee tyylikkäästi lentoon.

Tämän jälkeen elämä jatkuu, jälleen henkisesti ja kokemuksellisesti rikkaampana. Rahoissa ja kortsuissa laskettuna mahdollisesti jokseenkin köyhempänä, sillä harjoitteluun saattaa tarvita useampikin kappale.

SOITA!

Poikien Puhelin on avoinna arkisin kello 13-18 numerossa 0800 94884. Soitot ovat luottamuksellisia ja ilmaisia.

CHATTAA!

Chatimme on auki arkisin kello 13-15. Chat löytyy Poikien Puhelimen verkkosivulta.

Oliko tästä sinulle apua?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

POIKAST | eSports - kilpapelaamisella miljonääriksi?

Onko videopelaamisesta mitään hyötyä vai onko se pelkkää ajanhukkaa? Voiko pelata liikaa? Mitä peliammattilaiselta vaaditaan? Näihin ja moneen...

YVPL ry:n Nuorten do it -toiminnan ohjaajien koulutus

Yhden Vanhemman Perheiden Liiton Nuorten do it -toiminnan ohjaajien koulutus tarjoaa perustiedot YVPL:n ja VeNyvä-hankkeen nuorten do it -ohjaajana...

Poikast - Poikien Puhelimen podcast

Poikast on Poikien Puhelimen vuorovaikutteinen podcast, jossa puhutaan nuorten maailmaan liittyvistä ilmiöistä.