Siirry sisältöön

Sateenkaari-ihmisten perhe- ja läheissuhteet -chat

Tiistaisin klo 9-10 - Tuottanut Sateenkaariperheet ry

Oletko sateenkaari-ihminen tai sateenkaari-ihmisen läheinen? Pohdituttaako sinua jokin perhe-, rakkaus- tai läheissuhteessasi? Jo yksikin keskustelu ammattilaisen kanssa voi auttaa.

Chatissa voit jutella sateenkaarevaan perhe-, rakkaus- tai läheissuhteeseesi liittyvästä huolesta tai tilanteesta Sateenkaari-ihmisten perhesuhdekeskuksen työntekijän kanssa. Saat häneltä apua oikean tukipalvelun löytämiseen.

Voit olla itse sateenkaari-ihminen tai sateenkaari-ihmisen (eli sukupuoli- tai seksuaalivähemmistöön kuuluvan) läheinen kuten vanhempi, puoliso, isovanhempi, sisarus, lapsi, ystävä tai muu läheinen. Tilanne voi koskea esimerkiksi pari- tai monisuhteen ongelmia, erotilannetta, vanhemmuuden jakamiseen liittyviä kysymyksiä, haasteita läheisten kanssa tai huolta omasta lapsesta.

Päivystyschat on auki tiistaisin klo 9-10 (tarkista poikkeusajat Perhesuhdekeskuksen verkkosivuilta). Sateenkaari-ihmisten perhesuhdekeskus tarjoaa tukea myös puhelinpalvelussa maanantaisin klo 15-17 ja tiistaisin klo 9-10 numerossa 050 444 4446. Lisätietoja Perhesuhdekeskuksen verkkosivuilla.

Päivystyschatissa yhteydenoton voi tehdä täysin anonyymisti. Jo yksikin keskustelu ammattilaisen kanssa voi auttaa.


OHJEET PÄIVYSTYSCHATIIN OSALLISTUMISEKSI:

Päivystyschat on kahdenkeskinen reaaliaikainen kirjoitettu keskustelu. Keskustelu käydään nimettömästi asiantuntijan kanssa. Asiantuntija ottaa keskustelijoita vastaan jonotusjärjestyksessä päivystyschatin aukioloaikana. Chatin jonoon liitytään chatin esittelytekstistä löytyvästä Liity chatiin -painikkeesta ja kirjoittamalla lyhyt tervehdys avautuvaan kentään. Jonossa oleva saa ilmoituksen, monentena hän on jonossa. Jonossa olevan paikka vapautuu jonossa seuraavalle, mikäli selain suljetaan tai samassa selainikkunassa siirtyy toiselle sivustolle.

Emme kerää sinusta tässä palvelussa mitään henkilötietoja. Jos haluat suojella yksityisyyttäsi, älä kerro itsestäsi asioita, joiden perusteella sinut voidaan tunnistaa.

Chat ei ole tällä hetkellä käynnissä.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Deittailun viisi vaihetta

Deittisovellukset helpottavat parinetsintää. Deittisovelluksessa voit selata läpi lukemattomia kuvia ja profiileja. Sitten joku kiinnittää...

POIKAST I Ystävyys

Toistaiseksi viimeisen Poikastin ottaa haltuun juontaja Eevert kavereineen. Voiko tyttö ja poika olla pelkästään kavereita? Mitä eroa on...

Miten abortti voi vaikuttaa intiimiin ihmissuhteeseen?

Suomessa tehdään vuosittain noin 8000 aborttia. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (2021) mukaan valtaosa raskaudenkeskeytyksistä tehtiin...