Siirry sisältöön

Sateenkaari-ihmisten perhe- ja läheissuhteet -chat

Torstaisin klo 15-16 (8.2. alkaen) - Tuottanut Sateenkaariperheet ry

Oletko sateenkaari-ihminen tai sateenkaari-ihmisen läheinen? Pohdituttaako sinua jokin perhe-, rakkaus- tai läheissuhteessasi? Jo yksikin keskustelu ammattilaisen kanssa voi auttaa.

Chatissa voit jutella sateenkaarevaan perhe-, rakkaus- tai läheissuhteeseesi liittyvästä huolesta tai tilanteesta Sateenkaari-ihmisten perhesuhdekeskuksen työntekijän kanssa. Saat häneltä apua oikean tukipalvelun löytämiseen.

Voit olla itse sateenkaari-ihminen tai sateenkaari-ihmisen (eli sukupuoli- tai seksuaalivähemmistöön kuuluvan) läheinen kuten vanhempi, puoliso, isovanhempi, sisarus, lapsi, ystävä tai muu läheinen. Tilanne voi koskea esimerkiksi pari- tai monisuhteen ongelmia, erotilannetta, vanhemmuuden jakamiseen liittyviä kysymyksiä, haasteita läheisten kanssa tai huolta omasta lapsesta.

Päivystyschat on auki 8.2. alkaen torstaisin klo 15-16 (tarkista poikkeusajat Perhesuhdekeskuksen verkkosivuilta). Sateenkaari-ihmisten perhesuhdekeskus tarjoaa tukea myös puhelinpalvelussa tiistaisin (6.2. alkaen) klo 10-12 numerossa 050 444 4446. Lisätietoja Perhesuhdekeskuksen verkkosivuilla.

Päivystyschatissa yhteydenoton voi tehdä täysin anonyymisti. Jo yksikin keskustelu ammattilaisen kanssa voi auttaa.


OHJEET PÄIVYSTYSCHATIIN OSALLISTUMISEKSI:

Päivystyschat on kahdenkeskinen reaaliaikainen kirjoitettu keskustelu. Keskustelu käydään nimettömästi asiantuntijan kanssa. Asiantuntija ottaa keskustelijoita vastaan jonotusjärjestyksessä päivystyschatin aukioloaikana. Chatin jonoon liitytään chatin esittelytekstistä löytyvästä Liity chatiin -painikkeesta ja kirjoittamalla lyhyt tervehdys avautuvaan kentään. Jonossa oleva saa ilmoituksen, monentena hän on jonossa. Jonossa olevan paikka vapautuu jonossa seuraavalle, mikäli selain suljetaan tai samassa selainikkunassa siirtyy toiselle sivustolle.

Emme kerää sinusta tässä palvelussa mitään henkilötietoja. Jos haluat suojella yksityisyyttäsi, älä kerro itsestäsi asioita, joiden perusteella sinut voidaan tunnistaa.

Chat ei ole tällä hetkellä käynnissä.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Mihin katosi ihminen, johon rakastuin? – Etsi hänet takaisin!

Haluaisitko saada esiin kumppanistasi ne piirteet, johon joskus rakastuit? Sen hyvän olon, jota joskus tunsit? Hypätkää rohkeasti elättelemään...

Uusi vuosi on mahdollisuus uuteen työelämässä ja parisuhteessa!

Uuden vuoden lupaukset liittyvät usein omaan hyvinvointiin ja ne unohtuvat nopeasti. Voisiko sinun uudenvuoden lupauksesi ensi vuonna liittyä...

Tekeekö ylikuormittuneisuus tuhoa parisuhteessasi etkä sumupilvessäsi sitä edes huomaa?

Ylikuormittuneisuus vie huolestuttavan paljon tilaa parisuhteen ja perheen hyvinvoinnista. Tunnistatko itsesi tai läheisesi tästä tekstistä?