BETA Siirry sisältöön

Mitkä on parhaita peniskasvupillereitä?

Julkaistu 17.10.2018 - Väestöliitto
Pornosivuilla saattaa törmätä hämärältä haiskahtaviin mainoksiin, joissa luvataan peniksen kasvua uskomattoman nopeasti. Mainoksia leimaa usein tökerö ulkoasu ja edellämainitun kaltaiset lupaukset.
Poikien Puhelin
Tuottanut Väestöliitto

Nämä ovat huijausta. Klikkaamalla linkkiä voi suojaamaton kone saada viruksen, tai tartunnan mahdollisuudella pelotellaan ja pyydetään luottokortin tietoja viruksen välttämiseksi. Joillain sivustoilla saatetaan oikeastikin kyllä myydä pillereitä, mutta penistä ne eivät pidennä ja saattavat olla jopa terveydelle haitallisia.

Peniksen koko ei vaikuta sen toimivuuteen. Normaali peniksen pituus on hankalasti määriteltävissä, sillä niin kuin ihmisiäkin, on peniksiä eri pituisia, paksuisia ja värisiä. Penis toimii normaalisti silloin kun sillä pystyy virtsaamaan, harrastamaan seksiä nautinnollisesti sekä lisääntymään. Iso penis ei takaa hyvää seksiä ja jos penis taas sattuu oikeasti olemaan todella pieni, pystyy partnerinsa tyydyttämään muunkinlaisin konstein. Megalomaanisen kokoisella peniksellä on sitä paitsi jo suurempi riski satuttaa toista osapuolta yhdynnässä.

Peniksen pituus on siis käytännössä asia jolle ei vippaskonsteilla mahda mitään. Jos peniksen kokoon tai toimintaan liittyvät asiat kuitenkin häiritsevät, voi niistä käydä juttelemassa terveydenhoitajan tai lääkärin luona.

SOITA!

Poikien Puhelin on avoinna arkisin kello 13-18 numerossa 0800 94884. Soitot ovat luottamuksellisia ja ilmaisia.

CHATTAA!

Chatimme on auki arkisin kello 13-15. Chat löytyy Poikien Puhelimen verkkosivulta.

Oliko tästä sinulle apua?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Mun valinta

Mun valinta kampanjaviikkoa vietetään jälleen 23.-27.9.2019.

Miten raskaudenkeskeytys tehdään?

Raskaudenkeskeytys tehdään sairaalassa, johon saat lähetteen ja ohjauksen terveysaseman lääkäriltä tai yksityislääkäriltä.

Ihmisiä ja suhteita on erilaisia

Jokainen ihminen ja ihmissuhde on erilainen. On suhteita, jossa on useampi kuin kaksi ihmisistä, on suhteita joissa ei ole seksiä tai romantiikkaa. ...