Siirry sisältöön

Kondomit - Mihin vittuun näitä käytetään?

Julkaistu 12.10.2018 - Väestöliitto
Kondomit, mihin vittuun näitä käytetään - Elokuva, jossa kaikki on ihan TOSI TOSI siistiä! Ehkä paras kondomivideo koskaan. Ikinä. Missään.
Poikien Puhelin
Tuottanut Väestöliitto

Lisätä voisi, että kondomi voi olla myös kätevä sukansuoja tai pipo sadesäällä. Ja kondomeja voi käyttää seksitautien ja lasten saamisen ehkäisemiseen. Ja on varoitettava, että juomiin kyllä tarttuu niistä makua rutkasti, ei voi suositella.

Mutta muuten, kondomeja vain käyttöön, skipidawaynow!

Videon tekijänä Kondomituotanto ja Tampereen ammattikorkeakoulun (TAMK) Taide, musiikki ja media -yksikkö. Väestöliiton Poikien Puhelin toimi viisastelevana yhteistyötahona, mutta suurin kunnia toki kuuluu tekijätiimille. Kiitos heille!

SOITA!

Poikien Puhelin on avoinna arkisin kello 13-18 numerossa 0800 94884. Soitot ovat luottamuksellisia ja ilmaisia.

CHATTAA!

Chatimme on auki arkisin kello 13-15. Chat löytyy Poikien Puhelimen verkkosivulta.

Oliko tästä sinulle apua?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Menkat, saako silloin sekstailla? Milloin ne tulee? Sattuuko ne?

Kuukautiset alkavat suomalaisella nuorella noin 10–16-vuotiaana. Ja niiden alkamiseen vaikuttavat perintötekijöiden lisäksi ravinto ja liikunta.

Kaikki mitä tulee tietää kullista!

Tässä jaksossa keskitymme kullin saloihin. Videossa käymme läpi kaiken oleellisen, mitä sinun on tuosta rakkauden varvusta tiedettävä. Ei siis...

Kortsu, mitä jos se menee rikki?

Oikein käytettynä kondomi on hyvä suoja seksitaudeilta emätin- tai anaaliyhdynnässä ja suuseksissä. Emätinyhdynnässä kondomi suojaa myös...