Gå till innehållet

Nyyti chat tors 25.5. kl. 15 - 17: Hur vara bland människor?

25.05.2021 15:00 - 17:00 - Producerat av Nyyti ry

En stor del av vår växelverkan med andra har den senaste tiden skett via nätet. En normalare vardag med möten ansikte mot ansikte väntar ändå bakom hörnet. Hur ska det bli igen? Hur känns det att vara mer närvarande på campus, ha kontaktundervisning och möjligtvis ta del av olika evenemang och grupper? Hurdana färdigheter behövs då vi växelverkar ansikte mot ansikte? Tänk om tanken på en normalare vardag gör mig jättenervös? Kom med och chatta: i chatten kan du diskutera din oro med andra studerande och dela med dig av dina funderingar. Andra går säker runt och tänker på samma frågor.

Nyytis chat är en plats för gemensamt tanke- och erfarenhetsutbyte. I chatten i gruppform kan en diskutera olika teman som berör studerandes vardag och liv.

Du kan chatta helt anonymt och ingen förhandsanmälan behövs. Välkommen med och chatta!

Chatten är ännu inte öppen. Du kommer att kunna delta i chatten genom att klicka på knappen Delta i chatten i den här vyn så snart chatten öppnas.

Du kanske också är intresserad av dessa

Är du oroad över coronaviruset?

Symptomen på coronavirussmitta kan påminna om en förkylning såsom rinnande näsa, ont i halsen och feber. Särskilt äldre människor och personer...