Siirry sisältöön

Vertaistukichat erityislasten vanhemmille 3.10.2022

03.10.2022 klo 20:00 - 21:30 - Tuottanut Leijonaemot ry

Erityisen lapsen vanhemman ei tarvitse jaksaa erityisen hyvin. Toinen erityinen vanhempi voi ymmärtää toista. Vaikka vain hetken kerrallaan. Et ole koskaan yksin. Sinulla on meidät. Ei tarvitse jaksaa nyt. Oma voima löytyy yhdessä. Leijonaemojen vertaischatissa voit jakaa ajatuksiasi muiden erityislasten vanhempien kanssa kuukauden ensimmäisenä maanantai-iltana.

Leijonaemot ry:n ryhmächat erityislasten vanhemmille tarjoaa vertaistukea tilanteissa, joissa kotoa poistuminen tai lähitapaamiset vertaisten kanssa eivät syystä tai toisesta ole mahdollisia.

Ryhmään mahtuu kerralla 20 keskustelijaa.

Huomaathan, että keskusteluun voi liittyä kuka tahansa aiheesta kiinnostunut. Älä jaa itsestäsi tai lapsestasi liian yksityisiä tietoja.

Noudatamme chatissa Leijonaemojen 10 kultaista sääntöä.

Chat ei ole vielä avoinna. Pääset liittymään chatiin tähän näkymään avautuvasta Liity chatiin -painikkeesta, kun chat aukeaa.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Perhepulma ajanvarauschat

Koetko haasteita vanhemmuudessa, parisuhteessa tai arjessa. Älä jää ajatustesi kanssa yksin. Tervetuloa juttelemaan luottamuksellisesti...

Bonusvanhemmuus- Chat 23.1.2022

Bonusvanhemmille suunnattu vertaisohjattu keskustelu uusperheellisyyden teemoista, paineista, ratkaisuista ja rakkaudesta.

Bonusvanhemmuus- Chat 26.10.2022

Bonusvanhemmille suunnattu vertaisohjattu keskustelu uusperheellisyyden teemoista, paineista, ratkaisuista ja rakkaudesta.