Siirry sisältöön

Vanhempien vertaisryhmächat

13.04.2023 klo 18:00 - 19:30 - Tuottanut Sylva Ry

Vertaisryhmächat on tarkoitettu syöpää sairastavan tai syövän sairastaneen lapsen vanhemmille, jotka pohtivat arkea ja omaa jaksamista. Elämäntilanteen muututtua sairastumisen myötä tarvitaan tukea, toivoa, näkökulmia ja tilaa tunteille tulla kuulluksi.

Vertaistuki auttaa ymmärtämään sairautta osana omaa elämää ja chatissa on mahdollisuus keskustella samankaltaista kokeneiden kanssa. Keskustelua ohjaavat Sylvan koulutetut vapaaehtoiset vertaisohjaajat.

Ryhmään mahtuu samanaikaisesti 10 keskustelijaa. Perehdythän ennen chattiin liittymistäsi alta löytyviin yhteisiin pelisääntöihin, noudatamme niitä, kiitos.

VERTAISRYHMÄCHATIN YHTEISET PELISÄÄNNÖT:

  • Keskustelu on ehdottoman luottamuksellista. Toisten asioita ei saa kertoa eteenpäin.
  • Pääroolissa ovat keskustelijat.
  • Chatissa emme ota kantaa syöpähoitoihin, hoitokäytäntöihin tai hoitohenkilökunnan toimintaan.
  • Kunnioitamme toisia kirjoittajia ja kaikkien mielipiteitä. Kaikki saavat olla chatissa omana itsenään, ja erilaisissa elämäntilanteissa.
  • Keskustelun päätarkoitus on tarjota vertaistukea turvallisesti ja ohjatusti.
  • Suojaa itseäsi ja muita henkilöitä: älä anna osoitettasi tai puhelinnumeroasi chatissa. Älä puhu muista ihmisistä heidän oikeilla nimillään, jottei heitä tunnistettaisi keskusteluista.
  • Netissä pätevät samat lait kuin muuallakin Suomessa. Noudatetaan niitä.
  • Keskustelua moderoidaan tarvittaessa.

Chat ei ole vielä avoinna. Pääset liittymään chatiin tähän näkymään avautuvasta Liity chatiin -painikkeesta, kun chat aukeaa.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Mielenterveys teemachat 3.5.2023

Haluatko jutella siitä miten gynekologiset oireet voivat vaikuttaa omaan mielenterveyteen ja jaksamiseen? Tervetuloa endometrioosin, adenomyoosin,...

Seksuaalisuus teemachat 24.5.2023

Haluatko jutella siitä miten gynekologiset oireet voivat vaikuttaa omaan seksuaalisuuteen ja sen toteuttamiseen? Tervetuloa endometrioosin,...

Seksuaalisuus chat 1.3.2023

Haluatko jutella siitä miten gynekologiset oireet voivat vaikuttaa omaan seksuaalisuuteen ja sen toteuttamiseen? Tervetuloa endometrioosin,...