Siirry sisältöön

SYLI-chat 5.8.

05.08.2020 klo 18:00 - 19:30 - Tuottanut Syömishäiriöliitto SYLI ry

Askarruttaako syöminen, ruoka tai liikunta? Onko oma kehosuhde vinksallaan? SYLI-chatissä pääset juttelemaan näistä ja monista muista mielessä myllertävistä ajatuksista ja tunteista porukalla, turvallisessa ilmapiirissä.

Keskustelua luotsaavat syömishäiriön kokeneet vapaaehtoiset Syömishäiriöliiton ammattilaisen taustatuella. Keskusteluun mahtuu kerralla 12 osallistujaa.

SYLI-chatissä keskustellaan toipumismyönteisesti, mainitsematta tarkkoja lukuja tai kuvailematta oireilua yksityiskohtaisesti. Pidetään yhdessä keskustelut turvallisina kaikille!

Huomioithan, että chat on tarkoituksella anonyymi. Tästä syystä yhteystietojen jakaminen chatissä ei ikävä kyllä ole mahdollista.

Tutustu SYLI-chatin huoneentauluun ennen keskusteluun osallistumista (pdf-tiedosto): SYLI-chat_huoneentaulu

HUOM! Jos chatin keskusteluruutu näkyy pienenä, voit koettaa loitontaa selainikkunaa tai siirtyä koko näytön tilaan (esim. F11-näppäimellä).

Jos chat ei aukea juuri luvattuna kellonlyömänä, odota muutama minuutti ja päivitä sivu uudelleen.

Chat ei ole vielä avoinna. Pääset liittymään chatiin tähän näkymään avautuvasta Liity chatiin -painikkeesta, kun chat aukeaa.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Kipupotilaiden läheisten chat 31.7.2020

Jokainen meistä on keskeneräinen, mutta muihin vertailu ja kielteiset kokemukset voivat saada meidät syyttelemään itseämme enemmän, kuin on...

Epäasiallista rekrytointia - syrjintää perhetilanteen vuoksi

Työnantaja ei saa kysyä työnhakijalta hänen perhetilanteestaan. Perhetilanne ei saa myöskään vaikuttaa hakijan työnsaantiin. Selkeä...

Nyytin chat ti 8.9. klo 15 - 17: Miten eroon vitkuttelusta?

Haittaako ja hidastaako vitkuttelu sinun opintojasi? Tuntuuko, ettet saa aloitettua tehtävän tekemistä, vaikka tiedät että se on tärkeä ja se...