Siirry sisältöön

SYLI-chat 30.9.

30.09.2020 klo 18:00 - 19:30 - Tuottanut Syömishäiriöliitto SYLI ry

Askarruttaako syöminen, ruoka tai liikunta? Onko oma kehosuhde vinksallaan? SYLI-chatissä pääset juttelemaan näistä ja monista muista mielessä myllertävistä ajatuksista ja tunteista porukalla, turvallisessa ilmapiirissä.

Keskustelua luotsaavat syömishäiriön kokeneet vapaaehtoiset Syömishäiriöliiton ammattilaisen taustatuella. Keskusteluun mahtuu kerralla 12 osallistujaa.

SYLI-chatissä keskustellaan toipumismyönteisesti, mainitsematta tarkkoja lukuja tai kuvailematta oireilua yksityiskohtaisesti. Pidetään yhdessä keskustelut turvallisina kaikille!

Huomioithan, että chat on tarkoituksella anonyymi. Tästä syystä yhteystietojen jakaminen chatissä ei ikävä kyllä ole mahdollista.

Tutustu SYLI-chatin huoneentauluun ennen keskusteluun osallistumista (pdf-tiedosto): SYLI-chat_huoneentaulu

SYLI-chat on auki keskiviikkoisin klo 18-19.30 ja syyskuussa myös joka toinen perjantai (11.9. ja 25.9.) klo 14-15.30. 

SYLI-chat siirtyy Tukinettiin 7.10. alkaen, ja sen jälkeen chat kokoontuu taas kahdesti viikossa, ke klo 18-19.30 ja pe klo 14-15.30.

HUOM! Jos chatin keskusteluruutu näkyy pienenä, voit koettaa loitontaa selainikkunaa tai siirtyä koko näytön tilaan (esim. F11-näppäimellä).

Jos chat ei aukea juuri luvattuna kellonlyömänä, odota muutama minuutti ja päivitä sivu uudelleen.

Chat ei ole vielä avoinna. Pääset liittymään chatiin tähän näkymään avautuvasta Liity chatiin -painikkeesta, kun chat aukeaa.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Seksuaalineuvonta-chat gynekologisen sairauden / oireyhtymän kanssa elävälle

Seksuaalineuvonta-chat. Herättääkö gynekologinen sairautesi / oireyhtymäsi seksuaalisuuteen liittyviä kysymyksiä? Tästä voit varata...

Seksuaalineuvonta-chat gynekologisen sairauden / oireyhtymän kanssa elävälle

Seksuaalineuvonta-chat. Herättääkö gynekologinen sairautesi / oireyhtymäsi seksuaalisuuteen liittyviä kysymyksiä? Tästä voit varata...

Pohdinta: Ratkaisuja asennon tukemiseen

Millaisiin erilaisiin tarpeisiin tai seikkoihin tuki- ja lämpöratkaisuilla saadaan vaikutettua turvallisuusnäkökulmasta, kun lähdetään...