Siirry sisältöön
Nainen kannettavan tietokoneen äärellä.

Suomen Kipu ry:n lounaschat - kivun aaltoilevat vaiheet

03.12.2020 klo 11:00 - 12:00 - Tuottanut Suomen Kipu ry

Pitkittyneen kivun kanssa eläessä vastaan tulee monenlaisia vaiheita. Välillä sitä jo ajattelee päässeensä kivusta kokonaan eroon ja sitten taas voi tulla uusi vaihe, kun kipu viekin kaikki ajatukset. Miten selvitä näistä vaiheista? Mistä löytää uskoa siihen, että kipu taas myöhemmin hieman helpottaa? Miten kestää sairastamisen aiheuttamia pettymyksiä?

Näiden kysymysten kanssa ei tarvitse jäädä yksin!

Tule juttelemaan ja kysymään Suomen Kipu ry:n lounaschattiin! Lounaschat on auki joka viikko torstaisin klo 11-12.

Chat on tarkoitettu kipua sairastaville ja heidän läheisilleen. Sinulla tai läheiselläsi voi olla reuma, fibromyalgia, migreeni, selkäkipu tai jokin muu kipu. Täällä ei diagnoosilla ole väliä, vaan kaikki ovat tervetulleita!

Keskustelua ohjaa Suomen Kipu ry:n työntekijä Heidi, joka on koulutukseltaan toimintaterapeutti sekä yhdistyksen vapaaehtoinen Nina.

Chat ei ole vielä avoinna. Pääset liittymään chatiin tähän näkymään avautuvasta Liity chatiin -painikkeesta, kun chat aukeaa.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Vertaistukichat endometrioosia ja/tai adenomyoosia sairastaville

Elätkö endometrioosin tai adenomyoosin kanssa? Epäiletkö, että gynekologiset oireesi voisivat liittyä niihin? Tervetuloa mukaan endometrioosin...

KIlpirauhasen liikatoimintaa sairastavien vertaischat 14.12.

Illan teemana liikatoiminnan muut oireet ja niiden vaikutus elämään yleensä. Miten sairauden voisi oppia hyväksymään?

Webinaari 16.12. klo 18 Sjögrenin syndrooma: Lääkkeet, itsehoito ja lääkehoidon tulevaisuus

Sjögrenliitto järjestää 16.12. webinaarin aiheesta Sjögrenin syndrooma: lääkkeet, itsehoito ja lääkehoidon tulevaisuus, jossa luennotsijana...