Siirry sisältöön

Sateenkaariperhe-chat

09.02.2021 klo 12:00 - 13:00 - Tuottanut Sateenkaariperheet ry

Sateenkaariperheellisten ja -perheestä haaveilevien oma vertaischat, jossa paikalla myös Sateenkaariperheet ry:n asiantuntija vastaamassa mieleen tuleviin kysymyksiin. Tässä chatissa voit keskustella mistä vaan sateenkaariperheyteen tai -perheellistymiseen liittyvästä asiasta.

Onpa sinulla minkä tahansa ikäinen lapsi tai vanhemmuus vasta unelman tasolla, olet tervetullut sateenkaariperhe-chattiin.

Kaikenlaiset sateenkaariperheet ja -suunnittelijat ti 9.2. klo 12-13 (ja to 14.1. klo 12-13)

Pohdituttaako perheen perustaminen? Onko haasteita viranomaistahojen, palveluiden tai suvun kanssa? Kuinka toimii KELA ja hedelmöityshoitoklinikat? Kuinka lakeja tulkitaan? Mietityttääkö jokin asia arjessa, perhe-elämässä tai lasten asioissa?

Sateenkaariperheiden chatissa voit keskustella muiden sateenkaariperheellisten tai -perheestä haaveilevien vertaisten kanssa tai kysyä mieltäsi askarruttavista asioista chatin ohjaajalta, joka on Sateenkaariperheet ry:n työntekijä.

Chatiin voi osallistua nimimerkillä eikä se vaadi rekisteröitymistä. Voit halutettasi myös rekisteröityä Hyvä kyvymys -sivuston käyttäjäksi.

Chat ei ole vielä avoinna. Pääset liittymään chatiin tähän näkymään avautuvasta Liity chatiin -painikkeesta, kun chat aukeaa.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Perhepulma - ajanvarauschat lapsiperheille

Rajoja ja rakkautta - koetteleeko lapsiperheen arki? Varaat chat-keskustelu Väestöliiton asiantuntijan kanssa. Jos chat on jo alkanut, eikä se näy...

Perhepulma - ajanvarauschat lapsiperheille

Huolettaako lapsen kasvu ja kehitys? Self-help chat on tarkoitettu sinulle, joka mietit miten jaksaa erityistä tukea tarvitsevan lapsen kanssa, Jos...

Perhepulma - ajanvarauschat lapsiperheille

Kasvatatko monikielistä lasta? Onko joku perheenjäsenistä muuttanut Suomeen? Haluatko keskustella erilaisista taustoistanne tai lastenkasvatuksesta...