Siirry sisältöön

Ryhmächat nuorille: Vinkkejä etäopiskeluun

30.03.2020 klo 16:00 - 18:00 - Tuottanut Väestöliitto

Koronaviruksen takia kouluissa on siirrytty etäopetukseen. Uuteen tapaan opiskella vaatii totuttelua ja uusien päivärutiinien luomista. Kun aamulla ei tarvitse lähteä kouluun, voi herääminen tuntua hankalalta. Entä miten pitää suhteita yllä luokkakavereihin? Tule mukaan vaihtamaan ajatuksia ja vinkkejä siihen, kuinka etäopiskelusta tulisi mahdollisimman helppoa ja sujuvaa! Chat on tarkoitettu 13-19 -vuotiaille.

Keskusteluun mahtuu kerralla enintään 8 henkilöä. Chattiin voi osallistua nimimerkillä eikä rekisteröitymistä tarvita. Keskustelua ohjaavat Poikien Puhelimen asiantuntijat.

Chatissa käyttäydytään kunnioittavasti muita keskustelijoita kohtaan, eikä herjaavaa, seksististä, rasistista tai muuten epäasiallista käytöstä hyväkystä. Chatin ohjaajilla on oikeus muokata ja poistaa epäasiallisia viestejä sekä tarvittaessa poistaa epäasiallinen keskustelija chatista.

Ethän kerro ryhmächatin muille keskustelijoille henkilötietojasi tai muita tietoja, joista sinut voidaan tunnistaa.

Väestöliitto ei kerää palvelun käyttäjistä henkilötietoja, ainoastaan IP-osoite tallentuu verkkopalvelujärjestelmään. Se jäljitetään ainoastaan siinä tapauksessa, että työntekijälle herää lastensuojelullinen huoli tai epäily nuoreen kohdistuvasta vakavasta rikoksesta, jolloin työntekijämme tulee lastensuojelulain mukaan olla yhteydessä hätäkeskukseen, lastensuojeluviranomaisiin tai poliisiin.

Lue tarkemmin Poikien Puhelimesta ja käytännöistämme.

Asiasanat:korona, koronavirus, korona-virus, corona, covid-19, covid9

Chat ei ole vielä avoinna. Pääset liittymään chatiin tähän näkymään avautuvasta Liity chatiin -painikkeesta, kun chat aukeaa.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Levitä toivoa -älä koronaa

Monen mielestä epätietoisuudessa ja keskeneräisyydessä -omanlaisessa välitilassa – eläminen on raskainta. Yhtäkkiä emme pystykään...

Nyytin chat klo 15 - 17: Miten käy opintojen, kun korona estää opetuksen?

Mitä jos valmistuminen viivästyy koronanan takia? Joustaako opinnot ja oppilaitos koronan takia? Entä miten käy tukien?

Korona – mitä tästä pitäisi ajatella?

Koronavirus maailmalla ja Suomessa vaikuttaa jokaisen arkeen. Uusi ja nopeasti muuttuva tilanne herättää monelle huolta ja kysymyksiä. Poikien...