Siirry sisältöön

Ryhmächat nuorille ehkäisystä ja seksitaudeista

29.09.2020 klo 13:00 - 15:00 - Tuottanut Väestöliitto

Ryhmächat 13-19 -vuotiaille nuorille. Tule juttelemaan ja kysymään Väestöliiton asiantuntijalääkäriltä ja seksuaalineuvojilta ehkäisystä ja seksitaudeista.

Kuinka hyvin kondomi suojaa seksitaudeilta? Voiko herpes tarttua ilman näkyviä oireita? Voiko e-pillereistä huolimatta tulla raskaaksi? Käykö tuorekelmu suuseksisuojasta? Näihin ja moniin muihin kiinnostaviin kysymyksiin selviävät vastaukset maailman ehkäisypäivän Nuorten Väestöliiton ja Kumita-kampanjan ryhmächatissa.

Voit tulla chattiin esittämään omia kysymyksiä tai seuramaan takuulla tymäkkää keskustelua. Mukaan mahtuu 20 keskustelijaa kerrallaan. Ryhmächattiin voi liittyä nimimerkillä, eikä se vaadi rekisteröitymistä.

Ryhmächatin keskustelut näkyvät kaikille chattiin liittyneille, joten keskustelu kannattaa käydä yleisellä tasolla oman ja muiden mahdollisten henkilöiden yksityisyyden suojaamiseksi. Voit tutustua tarkemmin verkkopalveluidemme periaatteisiin ja käytäntöihin tästä.

Chat ei ole vielä avoinna. Pääset liittymään chatiin tähän näkymään avautuvasta Liity chatiin -painikkeesta, kun chat aukeaa.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Kymmenen lasten kehotunnekasvatuksen kuvakirjaa isovanhemmille

Isovanhempi, lue lapsenlapselle tärkeitä, kiehtovia kuvakirjoja lasten kehotunnekasvatuksen aiheista. Keho, tunteet ja hyvät tavat sekä lasten...

Mitä mustasukkaisuudelle voi tehdä?

Mustasukkaisuuden tunteen voi lähes jokainen tunnistaa. Kun osaa tunnistaa mustasukkaisuuden fiilikset, voi opetella säätelemään sitä, miten...