Siirry sisältöön

Ryhmächat 13–17-vuotiaille nuorille, joiden vanhempi sairastaa syöpää

20.10.2021 klo 18:00 - 19:00 - Tuottanut Lounais-Suomen Syöpäyhdistys ry

Ryhmächat on tarkoitettu 13–17-vuotiaille nuorille, joiden vanhempi sairastaa syöpää. Chatissa pääset juttelemaan muiden saman kokeneiden nuorten kanssa. Paikalla on aina myös Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen ammattilainen.

Ryhmächatissa jutellaan yhdessä kokemuksista ja ajatuksista, joista haluat muiden nuorten kanssa chattailla. Chatiin voit tulla mukaan omalla nimelläsi tai nimimerkillä ja mukaan voit tulla mistä päin Suomea tahansa. Voit olla mukana koko keskusteluajan tai sen aikaa kuin haluat. Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen ammattilainen on aina paikalla chatissa.

Ryhmächatteja järjestetään syksyllä keskiviikkona 20.10. ja keskiviikkona 24.11. aina klo 18.00–19.00.

Chat ei ole vielä avoinna. Pääset liittymään chatiin tähän näkymään avautuvasta Liity chatiin -painikkeesta, kun chat aukeaa.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Erochat sateenkaari-ihmisille

Harkitsetko eroa? Oletko erotilanteen keskellä? Chatissa voit keskustella perheterapeutin kanssa eroon liittyvistä pohdinnoista.

Sinulle, jonka kumppani on ollut uskoton

Uskottomuus aiheuttaa usein kriisin parisuhteeseen. Silloin on tärkeää huolehtia omasta hyvinvoinnista ja jaksamisesta. Asian käsittely joko yksin...

Itsetuhoisen nuoren kohtaaminen chatissa

Kurssista saat tietoa itsetuhoisuudesta kärsivän nuoren kohtaamisesta chatissa. Pääset myös itse kokeilemaan osaamistasi itsetuhoisen nuoren...