Siirry sisältöön

Nyytin chat to 18.3. klo 18 - 20: Itsensä ruoskimisella parempiin tuloksiin?

18.03.2021 18:00 - 21.03.2021 20:00 - Tuottanut Nyyti ry

Miten soimaava itsekritiikki vaikuttaa oppimiseemme ja hyvinvointiimme? Miten voimme käsitellä epäonnistumisen kokemuksia rakentavalla tavalla? Onko itsekritiikistä joskus hyötyä? Oletko pohtinut, että tarvitsisi rakentaa parempi suhde itseensä? Tiesitkö, että monet nuoret aikuiset suhtautuvat itseensä kritisoiden, ja että ihminen luo usein rakentavamman suhteen itseen vasta aikuisiällä. Ympäristön odotukset ja aiemmat epäonnistumiset voivat vaikuttaa paljonkin kuvaamme itsestä vielä aikuisena. Miten löytää armollinen ajattelu silloin, kun epäonnistun tai kun omat tai muiden odotukset ahdistavat? Tule pohtimaan yhdessä vertaisten kanssa, miten ratkaista paineita ja kannatella itseään yli haastavien elämäntilanteiden."

Nyytin chat on paikka yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Opiskelijoille suunnatussa ryhmämuotoisessa chatissa jutellaan erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista asioista.

Chatissa voit jutella täysin anonyymisti, eikä etukäteen tarvitse ilmoittautua. Chateissa on aina mukana myös Nyytin vaparit tai työntekijä.

Tutustu myös netikettiin sekä rekisteri- ja tietosuojaselosteeseen.

Chat ei ole vielä avoinna. Pääset liittymään chatiin tähän näkymään avautuvasta Liity chatiin -painikkeesta, kun chat aukeaa.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Pisarapuutu myönteiseen

Myönteisen käytöksen vahvistaminen on tärkeää, tärkeämpää kuin kielteiseen puuttuminen. Useammin tulisi pysähtyä pieniin positiivisiin...

Vertaisryhmächat syöpään sairastuneille nuorille aikuisille

Vertaisryhmächat on tarkoitettu syöpää sairastaville tai syövän sairastaneille 18-35 -vuotiaille nuorille aikuisille, jotka pohtivat arkea ja...

Vertaisryhmächat syöpään sairastuneen lapsen vanhemmille

Vertaisryhmächat on tarkoitettu syöpää sairastavan lapsen vanhemmille, jotka pohtivat arkea ja omaa jaksamista.